fyzn01 Kızlar birden kanamam oldu 11 haftalık oldum doktora gittim progestan verdi neler yapmalıyım kanamam azalması için lütfen bilgi verin ilk defa öyle oldu. Bu haftadan sonra bişey olur mu
ballim_dunya fyzn01 tam bilmiyorum canım ama hareketlerine dikkat et yani çok fazla hareket vs etme daha çok dinlenmeye bak
orhismommmmmm fyzn01 12. Haftada felaket kanama yaşadım 3 pet doldu hastaneye yetişene kadar çok korktum Ki anlatamam ıkı gün hastanede yattım 1 ay sadece yatacaksın canım bebeğin düşmemesi yerleşmesi için ben sadece wcye kalkıyordum
zeynepctk fyzn01 ayağa kalkma ilişkiden uzak dur progestanı düzenli kullan canım başka da yapabileceğin bir şey yok
Ladybird06 fyzn01 mümkün olduğunca yatın, hareketlerinize dikkat edin ağır işler yapmayın. Evet maalesef bulunduğunuz haftalarda düşük riski hala olabilir o yüzden dikkatli olmalısınız.
yarenguzel Ben de cuma günü yaşadım canım 13 haftalığım . Progestanı düzenli kullan , dinlenmeye çalış , seni çok iyi anlıyorum inan. Ultrasona bakınca ne dedi doktor bir farklılık kanama alanı vs. gördü mü ?
orhismommmmmm fyzn01 sakınman gerekıyor ayağının altına yastık koy ½ ay yat sana bakacak biri varsa gelsin sıcak suyla duş alma
orhismommmmmm fyzn01 ben ıkı ay yattım sadece iş fln yapmadım yemek yapmadım çok zor bi sürec progestan iğne fitil kullandım ıkı ay