beautiful_ aysgl330633 günaydın kuzum 🌸 Gittim bebiş iyiydi baya hareketliydi cinsiyet kız alışverişe başlayabilirsin dedi sadece karın çevresi 1 hafta geride dedi
aysgl330633 beautiful_ o da zamanla tamamlar İnşallah canım ay hadi gözün aydın bir de kızçen geliyor 😍😍
beautiful_ lokismommy meyve suyu ve yürüyüş kuzum 🌸 ben pek birşey yapmıyorum benimkisi çok hareketli 😂😂
beautiful_ sevimlipandahii gittim bebeğim durumu iyiydi çok hareketliydi 🤭 ama karın çevresi 1 hafta geriden geliyormuş bakalım sonuçları verdim ne dicek
beautiful_ QueenBahar_ gittim kuzuum kızım oluyor alışverişe başlayabilirsin dedi ve trioit sınırda çıktı baya takviye verdi bebeğin karın çevresi geriden geliyormuş
lokismommy beautiful_ maalesef poposunu döndü durdu göremedik hiçbir şey zıplıyor ama arkası dönük zıplıyordu🥲
Elisa0110 beautiful_ bişey olmaz bnmki de öyleydi yakaladı sonradan haftasını. Şimdi hazırlanıcam gitmek için sen erkencisin maşallah 🥰💕
3oglanannnesi beautiful_ 30 olduk bizde gittik ama benim kızda nazlı yüzünü hiç göstermiyor bi tane düzgün resmi yok hep elleri kapalı yğzünde 🙂
beautiful_ aysgl330633 evet kuzum çok sağol ❤️ Doktor kalsiyum falan beslen dedi ve kilo almamaya çalış dedi
melegim91 beautiful_ Maşallah benim güzelliklerime🥰 Teyzeleri yesin onii🩷🩷 detaylı baktı mı canım gidince söylicem diyordun doktora 🌸
beautiful_ melegim91 çok sağol Birtanem ❤️ Söyledim gidemediğimi baktı ama cihaz iyi değil herşeyini iyi göremiyorum dedi
mervekalkann Benim dündü 28+3 olduk doğum pozisyonundaydı ayaklarını mideme dayamış bacak bacak üstüne atmıştı beyefendi dün akşam nefes darlığından zor uyudum 🥲