beautiful_ egeemomms Elisa0110 eslem2121 orhismommmmmm hilalaselll4 annekiz6141 demirrleydi_ Alya05 saziment melegim91 Kızlar kızçemi gördüm ve kesin artık kızım oluyor doktorum durumu iyi ama karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi çok hareketliydi miniğim 🐣🤭
bilinmezlikannesi beautiful_ ayyy bende yarın detaylı usg için gidicemm 20+0 oldukk detaylı bi şekilde görücem bebeğimiii
Elisa0110 beautiful_ maşallah sağlıcakla gelsin prenses 💕🩷 ben daha yatıyorum öğleden sonra gidicem 😂🤭
beautiful_ Elisa0110 çok sağol Birtanem ❤️ Kalk kız paşayı gör 🤭 Benim kız çok hareketliydi ama doktor gelişimi geride deyince üzüldüm 🥺
Elisa0110 beautiful_ bişey olmaz bnmki de öyleydi yakaladı sonradan haftasını. Şimdi hazırlanıcam gitmek için sen erkencisin maşallah 🥰💕
beautiful_ aysgl330633 günaydın kuzum 🌸 Gittim bebiş iyiydi baya hareketliydi cinsiyet kız alışverişe başlayabilirsin dedi sadece karın çevresi 1 hafta geride dedi
lokismommy günaaayyddııınnn anasının bal kuzusunu görmeye gidiyorum gitmeden önce hareketlenmesi için çikolatadan başka ne yapabilirim tatlı yiyemiyorum zıp zıp zıplaması hoşuma gidiypr ultrasonda🥹🥹🥹
beautiful_ lokismommy meyve suyu ve yürüyüş kuzum 🌸 ben pek birşey yapmıyorum benimkisi çok hareketli 😂😂
lokismommy beautiful_ maşallah evinize neşe getirsin rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bende şimdi evden çıkıyorum cinsiyeti için erkek diyenler vardı bakalım neymiş sıpacık
beautiful_ sevimlipandahii gittim bebeğim durumu iyiydi çok hareketliydi 🤭 ama karın çevresi 1 hafta geriden geliyormuş bakalım sonuçları verdim ne dicek