kevseracer Bana da bakar mısınız son adet tarihime göre 11+4 ama cihazda 12+2 çıktı haftaya ikili taramam var bur çıkıntı gördüm ama kim görse kız diyor yapay zeka bile o çıkıntı erkek olma ihtimali var mı
promom kevseracer evet o çıkıntı ikisinde de oluyomuş biri omurgaya paralel oluyomuş biri daha yukarı doğru belirgin siİzinki de paralel ondan kız diyor yapay zeka benim gibi
kevseracer promom ama değişebilir yani yukarı doğru çıkabilir işte bu dönemde kiz diyip sonra erkek çıkan belki bundan ötürü oluyor daha gelişme aşamasında oluyormuş 13 haftada bitiriyormus genital olusumunu
hilalaselll4 asmin_12 benziyor ya da gibi diyorum aynı şey zaten şu anda 15 haftalık bugün gene gittim o da benzetti
promom kevseracer evet evet ordan doktorlar yanılıyormuş erkenden söylerse dediğiniz gibi tam oluşum gösterdikten sonra yukarı kalktığı için o çıkıntı zaten kız diyip erkek yanıltması çok oluyormuş erkek diyip kıza dönen çok az gördüm de
asmin_12 hilalaselll4 Acaba neden net bir şey söylemiyorlar Onu merak ettim ultrason görüntüleri mi iyi değil yoksa Kordon mu önüne girmiş bizde de%70 kız denildi daha sonra erkek denildi Ben de daha tam emin değilim Onun için merak ettim
asmin_12 hilalaselll4 daha önce de yazmışım size o zamanda usg fotosunda kıza benzetmiştim hatta söylememiştim😄
kevseracer ciceki sizin o çıkıntısı sonradan mı çıktı acaba biliyor musun bana cok kız dediler omurgaya paralel diye
safiye18 ciceki ay güzel ogrenmissin hemen ☺️ benim ilk kızımda hiç gostermedi detaylı ultrasonda öğrenmistik 😃
ciceki kevseracer yok canım direk çıkıntıyı gördük biz 11 haftalıkken erkek dedi hatta direk çıkıntıyı görmüştü 12 haftalıkken de erkek dedi yine değişmedi emin olduk pipisini gördük çünkü 😅😅❤️❤️
negna promom canım benimde doktorum 11+3 te kesin kız dedi bak burası boş vs diye söylemedi ama ben gördüm pozisyon gayet iyi açıdaydı ve boştu 😂 sende dikkat ettin mi
promom negna renkli baktık birde 4D olarak geçiyor sanırım ben orda boşluk gördüm yani illa bişey belli olurdu erkek olsaydı diye düşünüyorum sizede ekliyim resmini bi bakar mısınız sizinki gibi mi 😂🌸 
ciceki kevseracer makine iyiyse aslında cinsiyeti söyleyebilirlerdi nasıl anlamamışlar ki onlar doktor bizden daha iyi bilmeleri gerekiyor benim doktorum çok erken söyledi mesela şu an tahmin veremeyiz felan gibisinden konuşmadı özel kliniğe gidiyorum bende
kevseracer Umudumccc ilk benimde kızım var bende cok istiyordum cok şükür nasip oldu 3 yaşına girecek rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸