kelebegim123 hilalaselll4 12 haftalıkken gittiğimde doktor beklemeyi tercih etti tahminde de bulunmadı Önümüzdeki hafta randevum var tekrar umarım ki bu sefer gösterir ve öğrenirim 😅
feyzaciim Kı ayaznannesi özelde 13. Haftada söylüyorlarmış benim çocuğum da 10+5’te bacaklarını aça aça bir poz vermiş o kadar erken belli olur mu biliyorum ama bana nedense kızçe gibi geldi çıkıntı falan yok
svly_ylypn Bende tam 14 haftalık oldum cumartesi kontrolüm var doktorum cinsiyeti söyler belki 😌 daha önce çıkıntı var demişti bakalım hayırlısı olsun en başı sağlıklı olması 🌱
humaakusu eminerojin bende bugün 12+1 oldum geçen hafta ikili test yaptırmıştım sonra da normal kontrole gitti iki doktorda yüzde yetmiş erkek tahmininde bulundu ama daha çok küçük olduğu için emin olamıyorum tabi haftaya gidicem bakalım inşAllah net birşey söylerler umarım ☺️
eeren eminerojin 12.hafta diye gittiğimiz kontrolümüzde hem beneğimizin 12+6 olduğunu hem de cinsiyetimizi öğrendik. Şu anda 14+1 deyiz.
basakkrmz Selam kızlar benim doktorumda 12. Haftanin icinde gördü erkekmiş ikili teste baska hastaneye gitmsitim ordaki doktorda simdi belli olmaz dedi ama sonra bakinca o da erkek net dedi 🙃 bizimkide erken gösterdi. Suan 15 haftaya girecegiz.
luviluvi htcbnbn benimde kalçama ağrı giriyordu magnezyum verdi rahatladım, doktoruna sorabilirsin uygun görürse
luviluvi 11+3 te dr kontrolüm vardı Fetal verdin zaten öğreneceğiz çıkınca dedi hiçbir yorum yapmadı.Bu hafta sonuna doğru inş sonucumuz çıkarsa öğreneceğiz
luviluvi Kızlar göğüs ağrınız oluyor mu ? Özellikle sütyensiz yattığım gecelerde çok ağrım oluyor, normal mi