newmom____ Kızlar doktora gittim bugün kese göründü doktor gayet güzel yerde dedi bebek görünür demi 2 hafta sonra çağırdı
Berika23 newmom____ bende bugün kalp atışını duymaya gidicem 9 nisanda gittin keseyi gördük 10 gün sonra gel dedi banada çok heycanlıyım 😍😍
Mavimsimavi newmom____ Bende bugün tam 6 haftalık oldum kalp atışını duymadık haftaya duymak için çağırdı ☺️
cuteregina newmom____ ya bende cuma gideceğim sat a göre 6+3 ama geç döllenme var sanırım 5+5 falan olacağım bebek gözükür mü kese gözükür mü yolk gözükür mü kafam karışık
Ylmznur newmom____ Benim de adet tarihim 14 Mart 5 haftalıkken gittim ama keseyi görmedik çarşamba tekrar gidicez inşallah görürüz
semaz Kese görünmesi ve kalp atışı duyulması hcg değeri ile bağlantılı mı arkadaşlar Atıyorum 2000-3000 arasında kalp atışı duyulur gibi bi durum var mı ?
cuteregina semaz evet karından ulturason için 3000 lerde olmalı Vajinal 2000 lerde olmalı Bebek için 10 binden fazla olmalı kalp atışı 18 binden sonra
newmom____ atlasinannesi40 sizde nasıl olmuştu ben bugün gittim kese göründü gayet güzel dedi 2 hafta sonra çağırdı
Mavimsimavi atlasinannesi40 Evet evet göründü ama kalp atışını karında baktığı için duymadık alttan bakarım ama rahatsız etmiyim seni dedi doktorum haftaya pazartesi gidip duyacağım inşallah canım
Berika23 newmom____ canım gittim reglime göre 7+4 ya ultrasonda 6+6 çıktı kalp atışını çok net dinledik canım çok şükür darısı senin başına iniallah 10 gün sonra bir daha gidicem yolk kesesinde oluşmuş onuda gördük
NovaVina_ Ben baya gec vakte aldım randevu. Hem keseyi görmek hem kalp atışını duymak için 🥹 son adet tarihi 19 mart. Nasil sabredeceğim bilmiyorum tabi.
cuteregina NovaVina_ benimkide 11 Mart ama geç döllenme sanırım bende geç aldım hepsini duymak için 24 ve 29 nisana aldım bakalım