Fuunndaaa QuenMom kamuda kademe dereceye göre de maaş değişkenlik gösterir tabi polislerde terör tazminatı olayı var oda her il için başka hesaplanıyor
eliffdemir elifin_ Hatay ama artık batı geçiyor depremden sonra geldik biz bu sene eşimin görev süresi bitiyor
aysekaran kubraaaatt belli olmaz ki canım son aylarda belli olur o iki hafta zaten çok şey değil doktorun bariz bir fark varsa ona göre düzenler zaten 💗
biryolculuk orhismommmmmm bilmeden böyle hüküm vermeniz doğru değil ama, eğer dediğiniz gibi başka haltlar karistirmiyorsa hakkına girmiş olursunuz ve helallik almanız gerekir böyle konuştuğumuz için
orhismommmmmm biryolculuk benimki varsayım. Varsayım demek olmuş yapmış olabilir de olmayabilir de demek
miracsevim kubraaaatt 50 kere öğrenmiştim bankasına bak veya kartını al git bak ne bilim olmadı e devlete falan gir bak 😂 hayatta öğrenmeden duramam
miracsevim kubraaaatt ayrıca yanlış anlama asla yargılamadım çünkü benim kayınpederimde böyle ve kaynımda asla ama asla söylemezler eşlerine. Benimki babama çekmiş ne var ne yok getirir verir 😁
kubraaaatt miracsevim hayır yanlış anlaşılma yok sonuçta buraya yazarken olumlu olumsuz düşünceleri göze alıp yazıyoruz 💕
eliffdemir kubraaaatt Evet öyle oldu malesef biz sürenin bitmesini iple çektik çok şükür bu sene gidiyoruz