deniss_ damlasv canim iste izledigi icin cinsellikte pasif onu bıraksa farkı anlarsın cunku izleyerek zevk alıyor belli ki eyleme geçince olmuyor o konuda haklısın yani bi kadin olarak insan kendini kotu hissediyor sonucta karin var ondan zevk alabilirsin ama yapmiyor cunku izlemeye alışmış eger bosanmayacaksan bu huyunu da terapist le fln çözmeni tavsiye ederim
damlasv deniss_ çok güzel bir yorum olmuş alınmak değil ama ben neden tatmin olmuyorum bu çok sinir bozucu o kadar izleme bağımlısıysan bir zahmet cinsellikte de iyi ol
deniss_ damlasv bağımlılık derecesine gelmeden müdahale edilmesi gerekir bence tepkini koymakla iyi yapmışsın surekli ona siginamaz ergenlik ergenlikte kaldi ki ilişki yasaginiz fln da yok tabiki senle olması lazim senin tenine alışması lazim ama ilk once suçunu kabul etmeli bu aşamadan başlamalı aynısını sen yapsan ne derdi misal bunu sor canım tabi ki senin de ihtiyacın var bitek erkeklere verilmedi cinsellik yani
hilalibrahimm damlasv benim anlamadığım onda olan sendede var neden yani gidip gözünü harama baktiriyosun bana böyle şeyler gerçekten çok itici geliyor yani evlenmişsin bak dimi Güzelim kadınla pardon gerçekten kusura bakma gerçekten eşin kaç yaşında acaba ?
humaakusu damlasv eşiniz hatalı evet ama sizde eş olarak ona uzak durmakta hatalısınız bu evliliğinizi düzeltmez daha da kötüye götürür. Herkes evliliğinde problem yaşıyor sen uzak durursan o istemediğin şeylere daha da yönelir. Zamanla yine ailesine de yönelir. Bir ayrılık sürecinden sonra birbirinize bağlanmak yerine tutunmak yerine daha da yıkmışsınız sanki evliliğinizi iki taraflı. İnanın size eşimin ve ailesinin bana yaptıklarını anlatsam bana belki çok kızarsınız neden barıştın diye çok büyük sorunlar yaşadık ama ben yuvamı yıkmak istemedim bir yuva kolay kurulmuyor beş ay ayrı kaldık eşim herşeyi geride bırakıp gelince bende hiçbirşey olmamış gibi yuvama tutundum zorlu süreçlerden geçtik bir sene hep yapılanlar yüzünden kavgalar ettik ama hiç uzak durmadık birbirimizden eğer bunuda yapsaydık evliliğin bir anlamı kalmazdı. Herşey aşılıyor zamanla birbirinize tutunmaya bakın. Eşiniz hatalı evet ama erkekler için bu çok önemli biz kadınlar gibi değil onlar dayanamıyorlar malesef. Karar sizin ama bence bu tam bir aldatma değil sadece ihtiyaç duymuş sizden de çekinmiş sanırım yanaşamamış böyle bı yola başvurmuş bı seferlik affedebilirsiniz diye düşünüyorum yine de sizin kararınız tabiki ♥️
nurgulllllll Bu izleme olaylarının bağımlılık gibi bişey olduğunu duymuştum. Malesef destek almadan bırakması da imkansız gibi bişey. Boşanmak istiyorsanız haklı bir sebep bu. Boşanmak istemiyorsanız da bunu bir bağımlılık gibi düşünüp kurtulması için destek alması ve sizin de yardımınız şart
iremm00 damlasv ya bilmiyorum ama bu durumu ben, onemsemezdim, erkeklerde bu ergenlik alışkanlığı ki nadir erkekler yapar , yapanda yakalatmaz ztn esimde görevlerde olduguzu zmn illaki izler bende birşey dmem şahsen
humaakusu damlasv siz bitirmişsiniz eşinizi kafanızda bence bu kadar her öneriyi kestirip attığınıza göre. Sizden de ben tavsiye istemedim herşeyi anlayabilecek yaştayım sizden çok çok büyüğüm yaş olarak insanları ve neler yapabileceklerini çok iyi biliyorum pişmanlık ve kendini düzeltmek ne demek onuda. Her insan hata yapar bir daha yaparsa karşılığını alır tabiki ama ben eşimden eminim biz o güveni inşa ettik aramızda.
Buhati damlasv başkasının vücudundan haz alması sana yaklaşmaması cinsellikte en başından beri pasif olması zaten boşanmak için 3 güçlü neden bacım hakkında hayırlısı neyse o olsun onunkisi ya bağımlılık ya da sapkınlık
bilmemben damlasv konularinizdan hatırladığım kadarıyla zaten çok problemli birisiydi hamilelikte haklısınız insan ekstra duygusal olabiliyor ama aldatma aldatmadır gibi geliyor bana fırsatını bulursa onu da yapar dusuncesindeyim terbiyesiz
bilmemben Yorumları şok içerisinde okudum Herkes ne kadar anlayışlı konu sahibi verdiği tepkide çok haklı bugün barışsaniz yarın göreve gidince en ufak bir ulaşamama durumunda vs içiniz içinizi yiyecek Zor bir karar ama bazen olmuyorsa da zorlamicaksin
damlasv bilmemben kasılmaları M sebebiyle hastaneye yatışım verildi benim için kabullenecek bir durum değil
parla94 Mastürbasyon bağımlılığı vardır muhtemelen sürekli göreve de gidip geliyorsa erkeklerde çok karşılaşılıyor. Önce bu durumu direk bitiremez ama zamanla azaltması ve sizinle sağlıklı bir ilişki kurması gerekmekte. Bi uzmandan yardım almalısınız
badhomian Bacım mastürbasyon bağımlılığı oluşmuş ama bu yüzden pasif bir cinsel hayatı oluyor tedavi olması lazım bu yaptığını saygısızlık olarak görüyoruzki gerçekten saygısızlık ama bağımlılığından ötürü yaptığını düşünüyorum ama içinde sevgin şevkatin hiç bir duygun kalmadıysa sürdürülebilir bir durum değil