esavas27 aşkım bana bütün doktorlar senin tedavisiz çocuğun olmaz dedi, yumurtlama düzenim zaten yoktu biz evlendik ve hiç korunmadık ama olmadı devlet hastanesinde de doktorlar kötüydü eşim de nasıl olsa tedavi için para var sen biraz çalış yaza bir ev alalım sonra tedaviye başlarız dedi ben çalışmaya başlayınca ya nasıl olsa sonra tedaviye başlıca diye her şeyi kafadan silip attım o arada da zaten olmuyor diye korunma gereği duymadık bir kaç ay sonra aniden tedaviye başlamaya karar verdik ve bu kararımızdan 1 ay sonra tedavisiz hamile kaldığımı öğrendik. Öncesinde ne takviyeler denedim işte beslenmeme dikkat ettim kendime hep iyi baktım bütün hurafeleri denedim ama olmamıştı stresi kafadan attım ve bir kaç içinde hamile kaldım inan doktorlarım bile hep aynı şeyi söyledi gebeliğin önündeki en büyük engel stres kendine yüklenme stres olma her şeyin bir vakti zamanı var her şeyin en iyisini Allah bilir, tabii ki bir sorun varsa üzerine düş elinden geleni yap ama olmuyor diye kendini yeme, dua et Allaha bırak o en iyisini en güzelini nasip eder. Zamanında bana senin 25ten sonra çocuğun olmaz yumurta rezervin çok düşük hemen evlen çocuk yap dedi hem de kaç doktor birden, içinde profesörler falan var yani o kadar doktor gezdim ama bak şimdi 26 yaşındayım hiç beklemediğimiz planlamadığımız bir amda ikinci çocuğuma hamile olduğumu öğrendim, gerçekten kalbinle inanıp her şeyi Allaha bıraktığın zaman her şey çok daha kolay oluyor