esavas27 ciceki ya benim eşimin de ilaç kullanması lazım onun ileri hızı biraz normalden yavaş ama almıyor yani herşey üst üste gelince bende al diye sıkmadım belki onu alsa olur yani o ilacı kullanmadı benim iğne boşa gitti gibi bişe keşke bende kafaya takmasam ama olmuyor
ciceki esavas27 neden kendi ilacını kullanmıyor onda da sorun varmış bak tek sende değil dmeekki oda takmıyor bişeyleri istemiyor o takmıyorsa sende kafaya takma boşver kendini harap etme
1omurlugum Canım ne kadar süredir evlisin seni baya stresli görüyorum en başta stresi azaltman rahatlaman lazım bu en kötü etken bebek icin
esavas27 1omurlugum ya ben stresim sürekli evdeyim onu geçtim bi tane arkadaşım var onla da ara sıra konuşuyoruz oda bekar tabi beni anlamıyor burdan da bişeyler yazıyorum bir iki cevap veren var sonra ne yazan ne bişe insan halinden anlayan arkadaş istiyor
Sudemirhan esavas27 daha yokun başındasın ben 4. Hap kullanışım şuan üçüncü aşılamam olucak nasipse hala bekleyiş aslında bu sayfa rahstlatıyor beni insanların yaşadıklarını okumak ders almak ki senin az bi zamanın kalmış öprenmek için birazdaha sık dişini olmazsa tekrar hayat bazıları için zor bizlerde o kısımdayız ne yazıkki
1omurlugum Gebelik sadece annenin emeğiyle olacak bişey dehil madem eşinizin hız problemi var anasına gideceğine otursun ilacini alsın gerekirse takviye kullansın bilinçsiz davrandihi çok belliii
esavas27 ciceki bende bazen tartışınca diyorum Allah’ın bi bildiği var biz severek evlendik 3 yıl sevgili 1 yıl nişanlı kaldık ama bazı konularda anlaşamıyoruz o bana çok inatsın çok zit gidiyorsun falan diyo
esavas27 nurellaaa__ doktor dedi ki çatlatma iğnesi işe yaramazsa rahim filmi çekeriz dedi şuan beklemedeyim biliyorum daha ilk ayım ilk tedavi sürecim ama hiç umudum yok o yüzden bu kadar stresliyim ve doluyum
1omurlugum esavas27 valla canım ben de tek başımayım ama buraya çok girmiyorum çünkü her konu konuşuluyor etkileyebiliyor insan senin yapacağın şey en başta eşinle sağlam konuşmak aramızdaki problemi halledip onun da tedaviye uyum sağlamasını halletmek sonra da kafanı dağıtacak bı hobi edin evde yapabileceğin her şey olabilir odagin kafan değişsin biraz rahatla inşallah sonra da güzel haberi alırsın
ciceki esavas27 canım uzak ta olabiliriz ama durumuna üzüldüm tanışmıyoruz da dertleşmek istersen özel olarak konuşabiliriz yani sıkıntı olmaz benden yana istersen tabi
nurellaaa__ esavas27 sakin ol canım kendini strese sokarsan şimdiden ohooo bu süreç sabır gerektiren bir süreç ben ilk çocuğum da klomen tedavisi ile 9. Ayda anca hamile kaldım o dönemlerde yeni evli olduğum için koca tarafı baskısı yaşımın da küçük olması nedeniyle çok strese giriyordum neyse oğlum doğdu 2. Çocuk düşünmeye başladığım dönemde yine hamile kalamadım tekrar tedavi sürecine girdim ve bu süreç bu defa 3 yıl sürdü düşün bir çocuğum olmasına rağmen 3 yıl tedavi gördüm rahim filminden herkes birşeyler dediği için yok acıyor yok ölüm gibi bilmem ne bir sürü saçmalık durduğum için hep erteledim 3. Yılın sonunda baktım olacak gibi değil korktuğum için de ufak bir anestezi alıp o şekilde çektirdim ve ne göreyim tüplerimin ikisi de kendiliğinden kapanmış doktor ameliyat olmam gerektiğini söyledi yine korktum önce istemedim sonra eve gelip baya düşündüm böyle nereye kadar oğluma da kardeş çok istiyordum neyse gidip kabul ettim ameliyatı ve oldum ameliyattan 2 ay sonra 2. Çocuğuma hamile kaldım ve hiçbir tedavi almadan Şimdi 3. Ye hamileyim ve bu bebeği isterken benim çocuğum hemen olmaz nasıl olsa diyip umursamadım kendiliğinden oldu biliyor musun Konuyu uzun uzun yazmamın sebebi herşeyin bir zamanı var üzüp yıpratma kendini daha ilk ay tutmadı diyelim rahim filmini aksatma git çektir hemen boşa zamanın gitmesin benim gibi
esavas27 1omurlugum ya ben sürekli ama sürekli belirti arıyorum olmayınca da stres oluyorum bu ayda olmadı diyorum
esavas27 anneyim01 ya ben şuan olmadı diyorum zaten iğnemle ilgili hiç pozitif yorum görmeyince daha da stres oldum
3oglanannnesi esavas27 kafaya taktıkça olmaz dr um bana oldu nu olmadımı diye düşündükçe vücut kendini korumaya alır bebeği kabul etmez dedi salgılanan stres hormonu yüzünden sana zarar verecek bişey siye düşünürmüş dopru da bence ben düşünmeyi bıraktığım ay hamile kaldım bu kadar takma kafana akışa bırak
tahamommy esavas27 uygulamayı silmekle olsaa keşkee bu senin hayatının içinde, kendine biraz tatil ayarlaman lazım yada örgü dikiş puzzle gibi kafa yorucu şeylere yoğunlaşman lazım, 8 nisanda çatladıysa ve oluştuysa yarın pozitif çıkar test yapta kurtul bence
esavas27 tahamommy aslında bu kurdeleden yapay gül yapıyorlar ya bi ara onu yapmak istedim eşim yine olumlu bakmadı belkş öyle kafa dağıtırdım sonra kendime ayrı bi instagram açtım içerik ürettim yemek videosu falan temizlik sonra bi kaç gün bişe paylaşmadım eşimde kullanmıyorsan kapat o zaman dedi kapattırdı o hesabı kullanırken içerik çıkarmak için uğraşırdım hiç o ay kafama takmadım hiç bir şeyi temizlik yapar video çeker editlerdim falan beğeni yorum geldikçe mutlu oluyordum
3oglanannnesi esavas27 o dönem ailevi başka olaylar oldu kafamız oraya yoğunlaştı kendime meğgale buldum başka şeylerle uğraştım örgü falan yaptım eşimle çocuk olsun diye beraber olmadım keyif almak için gibi gibi
esavas27 tahamommy 22 yaşındayım haziranda 2 yıl olcak evliyim evet çok erken diceksiniz biliyorum 😁ama ben çocuğumla büyümek istiyorum
dilekmom6 esavas27 bu laflara inanma canm. Sana karşı neyse çocuğuna da öyle olur bir süre sonra. Hevesle başlarda yapar dediğini ama sonra özüne döner. Senin bu halini görmeyip anasının evine gidiyorsa zaten çocuk için doğru zaman değil. Görüp bunu yapıyorsa o daha vahim. Vakti var daha belli ki. Eşinin de iyice hazır olması lazım çocuğa. Yanlış anlama ama daha evlilikte bir rol sahibi değil sana destek olma konusunda. Çocuk olunca ne yapacak ki? Zaman ver biraz kendine.