UcanHamile Hamideesntrk23 doktorum genetik olduğunu düşünüyor, eşimde bende iri olduğumuz icin ama ben birazda fazla tatli tükettim. 22 kilo aldim bende totalde cicibebe, cikolata, dondurma, patates, hamur isi ne bulduysam dikkat etmeden yedim
Zeynebrima Hamideesntrk23 bende Çok merak ediyorum 😬☹️☹️ Beklemek sıkıcı gelebiliyor hemen kucağıma almak istiyorım 🤭😍😍
Merver Hamideesntrk23 ilk gebelikte oluyorda ikincise valla zaman oyle bir geciyorki anlamıyosn suan ben ilkiyle ugrasmaktan karnımdaki garibimi unutuyorm 😂😀😀😀
Gulhannn Son 6 😬9 ay çok rahat geçti ama şu son günler geçmek bilmiyor heyecan dorukta🙈hepimiz sağlıcakla kavuşuruz inşallah miniklerimize
Grape2019 Alyamerve sezeryan spinal cnm. Nasıl olucak bilmiyorum korkuyorum, heyecanlıyım. Bir gelsin istiyorum, bir az daha beklesin
Ssunal Benim normal dogum ama . 40 hafta olmama . Son 16 korkuyoruuuuuuummmm 😢😢😢😢 belki daha erken gelir😍
Alyamerve Grape2019 bende aynı dusuncedym cok karışıgımm bıyandan hemen bıtcek yarm saat en fazla sakınleştirici vurcaklae bide belkı hıc anlamıczx
Habibe08 Hamideesntrk23 hemde ne sabirsizim 37+5 im utanmasam doktora sezeryanla alin dicem sirf gormek icin cok cok sabirsizim
MucizemmHD Hamideesntrk23 aminn rabbim olmayan herkese versin inşallah ☺️☺️ Ben bazen tekmeledikçe karnıma sarılmaya çalışıyıorunmm ne kadar oluyorsa artıkkk 🤣🤣🤣🤣
Asiyyeee Esrabak Çok şükür iyi geçti genel olmak zorunda kalmam dışında bebiste iyi büyüyoruz siz nasilsiniz büyümüştür bebiş 😊
Sibelyigitaslan Hamideesntrk23 bende öyleyim ve eminim hepimiz öyle hissediyoruz😀😀 zaman geçmiyo cidden Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım 🙏 🙏 🙏 son 17 günüm kaldı ama inanılmaz büyüyo gözümde ve çok ağırlaştım... Çünkü 3,5 yaşında bir oğlum daha var onunlayken bu gebeliğim çok yordu beni