Alyamerve Hamideesntrk23 uyuyamıommi stresten dusunmekten :) ben razıyı. yaaa dıgduktan snra uyumamaya
Asiyyeee Hamideesntrk23 Son 12 Saatimiz ayni bedende hem çok merak ediyorum heycanlaniyorum hem korkuyorum 4. Doğumum olacak sözde 😄
MucizemmHD Alyamerve Eminim öyledir ben şuan bile ufak ufak o duyguları yaşıyorum biran önce doğsun diyorum ama Doğum ve sonrasını düşününce bi korku giriyo içime ama son zamanların duygu karmaşası daha fazladır eminim rabbim hayırlsını versin ☺️
Alyamerve MucizemmHD ınsallah yarabbımmm sonucta doktorlar aksi bısy olsa engel olurlar ondan içimi rahatlatmaya çalışıyormm
Hamideesntrk23 MucizemmHD amin canım amin valla ben hareketlerini hissettikçe içimden cıkarıp yiyesim geliyor cok gÜzel bi duygu allah herkese nasip etsin
UcanHamile Hamideesntrk23 ah sorma doktorum hala yeri var, o yuzden disari atmiyor kendini diyor ama bu hafta 4.kilo civarinda bekliyoruz kafa cevresi de genisti, kanala inmis olsaydi suni deneyecekti doktorum ama inmiyor kanala sanirim sezeryan diyecek :( hepimiz icin hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler insaallah
Hamideesntrk23 UcanHamile nasıl böyle kilolu oldu bebeğin neler tükettin hamileliğinde sağlığı iyi ya gerisi önemsiz bence belki 42 haftada gelir birazcık daha sabret ana hemen kolaya kaçmasınlar
Puhukuzusu Hamideesntrk23 Yapmadım aslında, evdeydim bir de, doğurmadan bir gün öncesinde bile dışarıda geziyordum iyiydim, strese mi bağlıymış bebeğin uyumaması yoksa ?
Hamideesntrk23 Puhukuzusu stresli gecen hamileliklerde bebek uyumaz ve cok ağlarmıs benim doktorum öyle dedi cevremde dedi hep ondan sordum
MucizemmHD Hamideesntrk23 aminn rabbim olmayan herkese versin inşallah ☺️☺️ Ben bazen tekmeledikçe karnıma sarılmaya çalışıyıorunmm ne kadar oluyorsa artıkkk 🤣🤣🤣🤣
UcanHamile Hamideesntrk23 doktorum genetik olduğunu düşünüyor, eşimde bende iri olduğumuz icin ama ben birazda fazla tatli tükettim. 22 kilo aldim bende totalde cicibebe, cikolata, dondurma, patates, hamur isi ne bulduysam dikkat etmeden yedim