Aaayseeert aşkım korkma demicem bende ilk kızımda tüp bebek annesiyim ve erken haftalarda elim kadar parçaların düştüğü çok yoğun bir kanama yaşadım bir gece aniden gece 3den öğlen ezanına kadar hiç unutmam şarıl şarıl kan boşalıyordu doktorlar kan kaybından öleceksin dedi kürtaj masasına aldılar bir anlık kararla kalktım resmen kaçtım oradan hatta bana bebek ölü de dediler kese düşmüş falan kandırdılar yani ben keseyi ultrasonda görür görmez kalktım neyse sonra eve gittim yattım gidecekse kendi gitsin dedim çok erkendi 5. Hafta falandı sonra kanamam azaldı iğneleri ben bırakacaktım ama annem kardeşlerim zorla vurdular ben zaten gitti kafasındayım ama içimde bir umut hep vardı neyse kanama azaldı sonra leke şeklinde 3 ay geldi o yoğun kanamanın olduğu günden bir hafta sonra başka bir doktora gittim bebek sağlıklı kalbi atıyor içerde kanama alanı yok dinlen ama tek yumurta ikiziymiş ikizinin kalbi durmuş dedi neyse bir tarafım mutlu bir tarafım hüzünlendi o cümle ile sonrasında hep bir korku hep birşey olacak hissi ile 9 ay geçirdim yere tokam düşse eğilip almadım bile o derece bir korku 9 ay da progestan kullandım doğuma kadar 34. Haftada artık bebek doğsa da yaşar umuduyla bişeyler yapmaya başladım hatta doğum temizliğimi kendim yaptım cam pencere dolap 8 ay evde toz bile alamamış olmanın verdiği temizlik aşkıyla dinlene dinlene herşeyimi yaptım velhasıl kızım 38. Haftada planlı sezeryan ile doğdu çok şükür sağlıklı da doğdu ama bu defa da bir hafta uyumadım ona birşey olur ani bebek ölümü olur da ben uyurken anlamazsam diye bildiğin vücudumun tüm fonksiyonlarını zorladım beynim kapanıyordu artık ama kahve üstüne kahve ayakta kalmaya çalıştım sonrası da çok büyük bir lohusa depresyonu kaldı elimde o süreçte psikolojik destek almasam ne olurdum bilmiyorum
Bizim hikayemiz böyle şuan kızım çok şükür kucağımda 17 aylık ve ben korunurken hamile kalmışım kızım 10 aylıkken şimdi 34+4’deyiz ben şuna inanıyorum dünyaya gelecek olan nasibi olan geliyor bazıları zorlu bir süreçle geliyor bazıları kolay ama geliyorlar bizim yapacağımız tek şey ilaçlarımızı düzenli kullanmak Allah’a teslim olmak ve dua etmek inşallah sen de sağ Salim aşacaksın kucağına serklajdan da asla korkma bebiş ve senin için en iyisi serklajsa yapılması gerekiyorsa yapılacak serklajla 42. Haftada doğuran arkadaşım var her rahim kısalması erken doğum değildir ve bebekler en çok annedeki stresten etkilenirler