aysgl330633 Rabiul finalde hep beraber olacaksınız güzel geçsin doğumun İnşallah o da kardeşini bekler heyecanla böyle düşün lütfen❤️
Rabiul Anneoluyorumm00 myangelson dogurdum kızlar pazartesi günü her şey o kadar güzeldi ki ilk doğuma göre daha kolay geçti makara yapmaktan fırsatım olmadı😂😂❤️❤️
Anneoluyorumm00 Rabiul çok sevindim canım sana söylemiştim ikincisi daha iyi geçiyor diye 😂😂 Çok şükür canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰❤️
sudeasko Rabiul Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️❤️ Hastane Kızılay mıydı acaba 🫶🏻
Rabiul myangelson canım ben daha almayayım almak isteyene de mani olmayayım😂😂😂 eşim kızı alışveriş merkezinde oyun alanına götürdü bende bebişle vakit geçiriyorum
Rabiul Anneoluyorumm00 evet bende o şanslı kesimden oldum çok şükür benden önce doğuran kız adım atamıyordu ben depar atacaktım nerdeyse 😂😂 3.-4. Kalkışımda desteksiz yürüdüm
Anneoluyorumm00 Rabiul ayy ne güzel aynı ben 🥰🤭 maşallah kuzum 🩷 😂 acaba üçüncü sezeryan de neler oluyor onu çok merak ediyorum 🤣