Rabiul Kızçemi bırakacağım için üzgünüm birbirimizden ayrı ilk gecemiz olacak içim buruk 🥹 umarım hemen geçer bu süreç
nurteeen13 Rabiul benim de yarın doğumum var inşallah ikimizde su gibi çok güzel geçer hemen toparlanırız ❤️🙏
myangelson Rabiul ayyy çok heyecanlı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çabucak toparla inşallah 🤲🏻
ozlemmm93 Rabiul Allah su gibi kolay doğum nasip etsin kendizi üzmeyin bence ona hayatı boyunca sahip olabileceği en güzel emaneti getireceksiniz kendinizi öyle motive edin tadını çıkarın 💙🌱
maco61 Rabiul sağlıkla alın kucağınıza. Bende 27 nisanda doğum 7 gün kaldı🥺 doğuma girerken bizede dua et kolay sağlıklı doğum olsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Rabiul myangelson ozlemmm93 maco61 Gokturkmom_ bsrbrkysr184_ nur_dum sumeyye6506 Pinaargunes Ladybird06 nurellaaa__ Güzel sözleriniz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar ❤️ ilk fırsatta tekrar yazacağım
nur_dum Rabiul Su gibi doğumunuz olsun, bütün hamilelerin Allah yar ve yardımcısı olsun bu yollarda kimseyi zorda koymasın 🤲güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Pinaargunes Rabiul allahım sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin güzelliğim , sağ sağlim kavuşun bana yaz mutlaka sizi çok seviyorum 🥹🌺