Sigortacianne_ Benimle aynı duyguları yaşayan birini görmek beni mutlu etti ne yalan söyleyeyim ben de kız diye sevdim karnımı hep ismini bile koydum bugün doktor erkek dedi gözyaşlarımı tutamıyorum sanki hayallerim yıkılmış gibi hissediyorum
Masalmom_ Sigortacianne_ benim görümcemin iki oglu var biri 8 biride 7 yasinda 7 yıl sonra kizim olur diye tekrar denedi cok istiyordu bir kızı olsun diye 2 oğlandan sonra birde kızım olsun dedi su an benimle hamile aramızda 1 ay falan var onunki yine erkek üzüldü o da ama Rabbım nasip etmişse vardir bir bildigi
ikizannesieso Sigortacianne_ Benimde iki oğlum var üçüncüyü bekliyorum o kadar çok kız olsun dua dua ettim geceleri sabahlara kadar yalvardım ama doktor erkek deyince çok üzüldüm ağladım hatta tabiki önemli olan sağlıklı hayırlı olması ama yine de insan iki oğlu varken kızı olmasını istiyor
ikizannesieso Sigortacianne_ Bende bir hafta önce öğrendim ve çok ağlamıştım hayallerim elimden alınmış gibi hissettim ama Rabbimin takdiri böyleymiş ilerde iyiki deriz insallah
miracsevim Masalmom_ çok yakın arkadaşım ilk hamileliği dualar falan astı boynuna erkek olsun diye ne dualar ne bişeyler bi sür şeyler yaptı kendini acayip odakladı erkek olacak diye hatta cinsiyeti biz öğrendik parti için nasıl söyleyeceğimizi bilemedik çokta üzüldü kız olduğunu öğrenince. İnanmadı bi iki ay falan. Ama şimdi benim 1 yaşına girecek neredeyse ve çok güzel anne kızı ilişkileri var iyiki diyor ❤️ yani söylemek istediğim şuan böyle hissetmen normal kendini odaklamışsın öyle olsun diye. Sonradan eminim geçecektir
annekiz6141 Masalmom_ Onu bile geçirmeyin aklinizdan gerçekten Allah korusun ne bebekler var hastalıklı doguyor vs.. Asla linclemek bana düşmez linclememde asla banane.. Ama soyle düşünün buyucekler ve her zaman yanlarında anne ve babaları olmicak o iki kız kardeş birbirlerinin yoldasi olucak.. Benim ne teyzem nede kız kardeşim vs yok.. Bir kızım var 3 buçuk yaşında şimdi ikinci kıza hamileyim şükürler olsun diyorum 🤲🌸
Masalmom_ annekiz6141 ne güzel Aslında böyle düşündüğüm icinde kendimi cok kötü hissediyordum ama artık öyle düşünmüyorum Rabbım sağlıklı evlat nasip etsin Rabbım gücüne gitmesin yoksa evlat ayrılmaz aynıdır Hamdolsun buna 2 kızımla tüm güzellikler bizi bulsun inşallah Bahtları güzel olsun Bize bolluk bereket getirir inşallah canım Binlerce kez sukur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
elaefem Masalmom_ benimde 5 yaşında oğlum var ikinciyi bekliyorum.kız olmasını istemiştim biraz ama öyle çok programlamadım.Rabbimden hangisi gelirse sağlıklı sıhhatli olsunda demiştim hep ama içimdende yine erkek olcak galiba diyordum ikinci de erkek😂😂Allahım sağlıklı sıhhatli nasip etsinde gerisi önemli değil hayırlı evlat olsunlar inşallah 🙏
cansuu05 Masalmom_ bence her annenin bir kızı, her kızın da bir kız kardeşi olmalı o dusuncedeyim. Ben kız kardeşimle neredeyse hergun konuşuyorum, dertlesiyoruz, sohbet ediyoruz şükürler olsun. Yokluğunu göstermesin Allah 🙏
ayox Masalmom_ benimde bir kızım var ve geçen sene 14haftalik yine kız bebeğe hamileyken kızımı kaybettim.hep hayalim iki kız annesi olmaktı ve onu kaybettigim için hep tekrar olursa kız olsun die içimden geçmişti şimdi hamileyim bebeğim erkek.ilk haftalarda kabullenmeye zorlandım sanki kızımı tekrar kaybetmişim gibi hissettim sanki o kız olursa onu kaybettigim evladımin yerine koyacaktim..ama rabbim neylerse guzel eyler artık kabullendim ve cennet kuşum bu dünya da olmasa da cennet kapilarinda beni bekleyecek kızım..
ikizannesieso mervenur09_ Bende sizin gibi 2 oğlum var üçüncüye hamileyim bir kızım olsun o kadar çok istedim ki cok dua ettim ama bi oğlum olacağını öğrenince başta üzüldüm ama Rabbim böyle uygun görmüş deyip kendimi toparladım belki bizimde dördüncü bebeğimiz kız olur Allah isterse nasip eder.Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
mervenur09_ ikizannesieso aynen öyle etrafta boş konuşan çok oldu ben ondanda etkilendim ya 🥲 sonra kızdım kendime olsun dedim sizin gibi belki dördüncü ye nasip olur inşallah sizede banada
ballim_dunya Masalmom_ buna da çok şükür canım hiç olmayanlar var eli ayağı düzgün olsun topluma merhametli birey olsun yeter hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
neanladinyurdagul Masalmom_ neden lincleyelim insan her iki meyveden de tatmak istiyor normal istemeniz . Ben 3. Ye hamileyim ben degilde esim cok erkek istiyordu 2 kizim var bu da erkek oldu . Ama artik son diyorum tabi . Dogur 3. Yu yaparsin nasipse olur 🥰
Masalmom_ neanladinyurdagul yani 3. Yü ister miyim bilmiyorum canim valla Hayirlisi olsun sezaryen benim doğumlarim o yuzden bilemyrm
Semilk05 Masalmom_ hayırlı sağlıklı evlat olsunlar limçlenecek hiç bir şey yok benimde bi kızım var erkek istiyordum dediğiniz gibi doktor ilk kız dediğin de bi tuhaf oldum ama 2 bacı büyürler dedim çok sevindim. Sonradan erkek dediler onada çok sevindim şu an net erkek rabbim ikisini de tattırsın sağlıkla sıhhatli öncelikle