annekiz6141 halie herhalde bacım sonradan cok agirlasiyoruz yapamıyoz hiç bişey bide benim kizce 36+1 doğdu sen düşün yani hazır olmayaydi yanmistim..
halie annekiz6141 ay evet bide öyle bir durum var zamanında alalım 30haftalik olduk bugün ikinci gebelik 7 seneden snra korku bastırdı içimi
annekiz6141 momyflow benimde 3 buçuk yaşında kızım var kuzum.. Dışarı çıktık mi dönünce pertim çıkıyor aha çıktık akşam 7 ye doğru geldik hemen annemle yemeğe giristik artık karnım agrimaya başladı 😒 öyle yorulmuşum ki var ya 🤦♀️
Ziyangillerrr_ annekiz6141 Ağrılarım başladıı ev taşıyoruz tayinciyiz bir yandan ev toplama telaşıı bir yandan ağrılar 1 haftadır mahvoluyorum. Mide yanmasıda cabası sabaha kadar uyutmuyor beni 🥲
tacikgoz Merhaba kızlar bizde 29+3 deyiz. Bacaklarım çok ağrıyor bazen iştahım hiç olmuyor yemek yemek bile istemiyorum bazen doymak bilmiyorum mide yanmam yok şükür masa başı çalışıyorum rapor almayı dört gözle bekliyorum sabahları uyanmak da zorlanıyorum 🫣
annekiz6141 Ziyangillerrr_ ayy benim maşallah mide yanmam yok 3 gündür vs.. Renni tablet kullandınız mı cigneme tableti oda rahatlatıyor valla.. Ufff tasinmak çok zor bende tek başıma geçen sene taşındım Kusum Rabbim sabır versin 😞
3oglanannnesi annekiz6141 30 oluyoruz tam gece 12de yarın kontrol günümüz çatı kemiği ağrısı kasılma bacak ağrıları daha ne desem 🥴 allah yardımcımız olsun
annekiz6141 3oglanannnesi kıyamam ya 🥺 hafta ilerleyince daha da kötü oluyor ben büyük kizda yürüyemiyordum hiç 😞
ikiemanetinannesi annekiz6141 Allah gönlünüze göre yaşatsın her bebek nasıl gelmek isterse öyle bi yerde😇
annekiz6141 momyflow esimde hakkını helal et bana buraya taşındık sende yoruluyorsun diyordu 😂🤣 ama biz buraya taşındığmizda ben hamile bile degildim 🙊