alicecraw annekiz6141 evetttt bazen bir tarafa toplanıyor öyle kalıyor çok komik ama ayaktayken biraz ağrılı oluyor 😂😂
annekiz6141 alicecraw ayy evet ya 😂😂😂 geçen gün kaynanama gittik ayaktaydim canım acıdı görümcem noldu dedi dedim karnım yamuldu baya güldük ya çok komikti😂🤣
beautiful_ annekiz6141 kıyıyorlar anam 😅 kilo aldım diye herkes birşey diyor “ kaynanam ve çocukları”
annekiz6141 ikiemanetinannesi her hamilelik farklı valla ben bunda mide yanmalarini çok erken yaşadım midem bulanirdi ama ogururdum büyükte bunda kustum bol bol 🤣😂 benimde ilk sezaryen bu da ssvd bakalım 😂
sarumervee annekiz6141 benimki tamamemiyle canı nasıl isterse öyle takılıyor 😂 bi kıpır kıpır bi durgun 😂
annekiz6141 beautiful_ aman onlar konuşsun dursun ufff gereksiz insanların gereksiz yorumları işte takma…
annekiz6141 twinmoms34 vajina olarak alsaniz daha iyi değil mi progestani öyle daha etkili oluyor ben büyük kizimda kullanmistim 🥰 uyyyy prensler saglikla gelsin 🤲🌸🥰
twinmoms34 annekiz6141 evet hep vajinal kullanıyodum ama kanama olduğu için doktor ağızdan al dedi canım.Çok sağ ol canım sağlıkla zamanında gelsinler korkutmasınlar beni 😄 Sende durumlar nasıl kız mı erkek mi bebişin 😍
annekiz6141 ikiemanetinannesi ya olmayabilir de yani 40 haftaya kadar bekliyor doktor 40tan sonra açılma vs yoksa yine sezaryen yani 🤷♀️😂🙊
annekiz6141 twinmoms34 bende bıtane 3 buçuk yaşında kız var ikincimde kız 🥰🥰🥰 sağlıklı olsunlar zamanın da dogsunlar yeter ya 🤲🥰
ikiemanetinannesi annekiz6141 Allah gönlünüze göre yaşatsın her bebek nasıl gelmek isterse öyle bi yerde😇
halie annekiz6141 evet bnde hazırlıcam diyorum eşim erken diyo 32.haftada hazır olsun kalsın köşede diyorum ne olur ne olmaz
annekiz6141 halie herhalde bacım sonradan cok agirlasiyoruz yapamıyoz hiç bişey bide benim kizce 36+1 doğdu sen düşün yani hazır olmayaydi yanmistim..
momyflow annekiz6141 çok yorucu ya bide 2 buçuk yaşında bi kızım var hem ağrılar, ağırlaşma hem ona yetme telaşesi mahvoldum doğumu bekliyorum dört gözle☹️☹️ senin nasıl
annekiz6141 momyflow benimde 3 buçuk yaşında kızım var kuzum.. Dışarı çıktık mi dönünce pertim çıkıyor aha çıktık akşam 7 ye doğru geldik hemen annemle yemeğe giristik artık karnım agrimaya başladı 😒 öyle yorulmuşum ki var ya 🤦♀️