taze_annee_ aysealpnehir iyice yaklaştık doğuma 🥹 her an gelebilir gibi ama bazen inanamıyorum zaman çok hızlı geçti benim için
emine1235278 taze_annee_ son 22 cok merakliyim ikinci sezeryanım olacak ama cok karmasik duygulardayim saglikla kavusalim yavrularimiza inşallah zorlu bir gebelikti ama sukur ki yavrum birakmadı beni sonlara yaklastikca duygularim cok karmasiklasiyor 🥹🥹💖🌸🤲🏻
minikayperi taze_annee_ Son 5 gün 24 Nisan pilanlı sezaryan ama son 10 gündür aynı kiloda kaldı 🫠🥹 maglesef Sağlıkla gelsin bütün bebişler kavuşalım inşallah 🙏
maco61 nazli0306 Devletryim 38+4 haftalık olacak erken gelmezse. Çünkü nst sancı çıkıyo. Dayansın 1 hafta daha bakaım nasip sağlıkla doğsun hepimizinki kolaylıkla
taze_annee_ Aysetuzlu bir hafta önce gittiğimde ne sancı çıktı ne açıklık var bebişte kanalda değildi pazartesi yine kontrolüm var inşallah kanala girmiştir kasıklarımda hafif ağrılar hissediyorum çünkü sizinki ne durumda ☺️
Aysetuzlu taze_annee_ Bende 3 gün önce gittim sancım çıktı ama öyle doğum için yeterli demedi iki gündür aşağıda hissediyorum bu bacak bacak üstüne atmayı yapamıyorum sanki iki bacağımın arasında gibi benim açıklığıma hiç bakmadı 😊
taze_annee_ Aysetuzlu ben çok rahat yapıyorum o hareketi 😅 sanırım bizimkinin hala niyeti yok gelmeye
taze_annee_ nur060606 ay maşallah gözünüz aydın 😍Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️ çok sevindim normal doğum mu yaptınız nasıl geçti tedirginim bende hala bir değişiklik yok 🥹