Aysssee taze_annee_ benim de son 15 hem gelsin istiyorum hem de bitiyor diye üzülüyorum korku var merak var heyecan var kavuşma isteği var bu nasıl bi duygu karmaşıklığı çok zormuş 🥺
daisyildiz taze_annee_ benim uygulamaya göre son 66 ama çok değişik duygular içerisindeyim korku heyecan 🥲 siz nasılsınız
maco61 taze_annee_ son 9 benimde🥺 27 nisan sezeryan güni verdi. 2. Gebelik ilkide sezeryandı çok heycan korku hepsi var sağlıkla kolaylıkla doğuralım
HakanKemal taze_annee_ son 10 pazartesi günü kontrolüm var sezaryen günü mü verecek bilmiyorum geçen hafta 20sinde olacak demişti gelişim geriliği çıktı iptal etti
nazli0306 maco61 sağlıkla gelsin inşallah kaç haftalık olucak sezeryan a alındığında devlet mi izel mi acaba
taze_annee_ HakanKemal benim bebeğime de 10 günlük gelişim geriliği var demişti son haftalarda biraz toparladık şükür
taze_annee_ nur060606 ya kolaylıkla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 💖 sizin bebeiş kaç kiloydu en son
HakanKemal taze_annee_ gittiğim de 37 haftalık olmuştum 36 haftalık uyumlu dedi beni dooplere yönlendirdi orda da aynı çıktı 10 gün sonra tekrar gel dedi bakalım sonuç ne olacak
maco61 nazli0306 Devletryim 38+4 haftalık olacak erken gelmezse. Çünkü nst sancı çıkıyo. Dayansın 1 hafta daha bakaım nasip sağlıkla doğsun hepimizinki kolaylıkla
taze_annee_ Aysetuzlu bir hafta önce gittiğimde ne sancı çıktı ne açıklık var bebişte kanalda değildi pazartesi yine kontrolüm var inşallah kanala girmiştir kasıklarımda hafif ağrılar hissediyorum çünkü sizinki ne durumda ☺️