hilalaselll4 Kızlar bildiğiniz ismi çok duyulmayan ama kumaşları iyi olan uygun olan kıyafet siteleri önerir misiniz ben çok kararsız olduğum için şimdi mağaza mağaza gezerim yine beğenmem 😂internet daha kolay oluyor internetten de defalarca bakıp sonra karar veriyorum
orhismommmmmm hilalaselll4 lavin bebek var tulumlarını çok beğendim yaza siparıs verırım aşkım ben trendyoldan hastane çıkışı aldım çok güzel 100/100 pamuk
sarumervee hilalaselll4 Modamızbir hem kadın-erkek hemde bebek ürünleri var uygun ve kaliteli ürünleri, bebedayy, bestbabybutik, buralardanda alışveriş yaptım güzel uygun, papatyam Baby var bide çok güzel ürünleri ama biraz pahalı diğerlerine göre ☺️
hilalaselll4 sarumervee modamızbir şahane zaten onu biliyorum kızımda da almıştım diğerleri için de çok teşekkür ederim bakayım hemen 💖
guzelmom hilalaselll4 tozlu’nun bebek ürünleri fiyat olarak bana baya uygun gelmişti. Civilden de hastane çıkışlarını aldım tanesi 200-250 arası gibi geldi belli alışveriş üstüne kupon veriyor civil güzel indirim oluyor. Ebebekten de zibin tulum vs almıştım hep indirimleri takip ederek baktım. Bazen trendyoldan uyguna denk gelen şeyler oldu ordan aldım. Instagramdan indirim sayfalarını takip ediyorum kupon vs olunca değerlendiriyorum.