• Beslenme
  • 20 - 24 haftalık bebişleriniz kilosu nasıldı😊

23+2 gnlüğüz 596 gr. Ben 57 kiloyla hamile kaldım şuan 65 kiloyum.Doktor bugün çok kilo aldığımı söyledi tabi bnde farkımdayım ama napıyım sürekli acıkıyorum 🙄 tatlıyı şekeri beyaz ekmeği kes dedi bu ay kilo almamaya dikkat et dedi inş. Kendime dur derim🙈🙊

20 haftada 460 gramdik şimdi 21+5 iz bakalım 24 haftada gidicez kaç olmusuz bende 55 le hamile kaldım 63 kilo oldum başlarda hiç kilo almadım 2 aydır 8 kilo aldım açlığa gelemiyorum midem bulaniyo çünkü 🙂)

20+2 de 370 Gr dı.şimdi 21 hafta olduk daha kontrolume var. 55 kiloyla hamile kaldım hala 55 kiloyum 🙄🤰❤

ece123 bende 10 kilo.aldim 23 um.bende canim cok kilo aldim napicaz bilmiorm

Rukiyee 20+4 üz. 4 gün önce 333gr dı. Sizinkilere bakınca benim kızımın az gibi geldi 🙄 50 kiloyla hamile kaldım şuan 53üm.

ece123 bende 23+1 günlüğüm ilk gebeliğimde çok kilo almıştım ama bunda daha iyi gidiyorum çok şükür🙏🏻😊 açlığa hiç dayanamıyorum ama😁

[bilinmeyen] maşallah nasıl beslendiniz bebege iyi bakmışsınız😊 kendiniz kaç kilo aldınız😊

Babymam sabah aç karna mı tartılıyosunuz sabah ki kilomla akşam ki arasında bi dünya fark oluyo😂