revsnnnn Kızlar ben bir bardak su alınca bile lavaboya gidince dahi hareket ettiğim için yoruluyor nefes nefese kalıyorum kan değerim 11 de çok düşük te değil hani buna neden olacak kadar az değil. 18+2 den bildiriyorum
ipeksyy revsnnnn bende de yorulma var en son kan yaptirdigimda 11 değerindeydi ama ben 2 hafta içinde birdenkilo aldım 3 kg belki ödemde olabilir ondan dolayı olduğunu düşündüm
yesimd31 revsnnnn canım bende öyleyim biraz bardak su bile içsem nefes nefese kalıyorum benimde vitamin magnezyum ve demir eksikliğinden oluyo dr ilaç verdi mideme dokunuyo diye içemiyorumda kaldım öyle 28+4 haftalığım bende
tahamommy revsnnnn kız bende baktım şimdi hemoglobin benimde 11 miş ama zaten referans aralığı 12-16 arası diyor, bence bunun ferritin ve d vitamini ile bi alakası olabilir, multivitamin kullanıyor musun
revsnnnn tahamommy ferittinim değil hemoglobin 11 benim. 10 altı olunca genelde kötü belirtiler yaşanır. Benim ferittinn 25 gerçi o da düşük
tahamommy revsnnnn evet canım düşükler bence ondan kaynaklı senin biraz, demir ilacı kullanıyor musun? İçerken c vitamini ile destekle emilimi daha güzel oluyor limon portakal suyu vs olabilir onunla iç, süt ve süt ürünleriyle arasında en az 1 saat olsun
revsnnnn tahamommy kullanıyorum ya ama günde 1 tane kullanıyorum c vitamini ile destekliyorum acaba dozu mu az
revsnnnn ipeksyy ben hiç kilo almadım daha yeni yeni almaya başlıcam çünkü şimdiye kadar az yiyordum mide bulantısından.
tahamommy revsnnnn ay ben onu hiç sevmiyorum beni mahvediyor kabızlık yapıyor, ocean microfer kullandım hamileliğim boyunca hiç sıkıntı olmadı
revsnnnn tahamommy peki ne kadar sürede ne kadar yükseltti değerini ona göre iyi ise bende kullanayım oceanın multivitaminlerini kullanıyorum memnunum markadan ama demir ilacını bilmiyorum
tahamommy revsnnnn sürekli kan vermedim aşko ben ama hiç kendimi kötü hissetmedim normalde kansız biriyimdir, en başından beri de ocean kullandım doğumdan sonra kana çok ihtiyaç var, kullanmama rağmen ilk gün ayakta sürekli bayılcak gibi oluyordum
yesimd31 revsnnnn inan bilmiyorum tahlil verdim ama sonuçları almaya gidemedim eve nabızdan ekran görüntüsü alıp chatcbt.ye attım o söyledi sonucunu
revsnnnn tahamommy aynen diyorum ya 11 çok düşük değil ferittinden ötürü. Benim oğlumda normal doğum yaptım hemoglobin 11 küsür ile girdim doğuma 8 ile çıktım doğumdan o yüzden 11 altına düşmekten çok korkuyorum hatta aynı ilacı kullanıyordum 10 altına düşünce doktorum hemen dozu 2 ye çıkardı öyle toparlayabildim. Yoksa doğumda sana kan vermek zorunda kalacaz demişti 11 altına düşersen diye