merve__12 Kızlar perşembe sabah 2 gün önce yani nişanım geldi şuan artarak devam ediyor Sancılarım belimden kasığa yayılacak şekilde giriyor ama hiç düzenli değil bunu nasıl düzenli hale getirebilirim acaba ? Bugün artık hayırlısıyla doğum başlasın istiyorum
annesioo merve__12 kendini yor canım sonra da sıcacık bi duşa gir hatta o sıcak duştayken iyice bir duşakabini eğil kalk çitile temizle 😁 Hayırlısıyla gelir sancıların inşaAllah 😇
alya_beren65 Benım de geceden beri ağrım vardı yeni tuvalete gittim kan geldi sancılarım ara ara gırıyor çıkıyor acaba doğum olur mu bugün 39+6
merve__12 alya_beren65 aynı durumdayız düzenli hale gelmesini bekliyorum Aslında gitsek eminim yatış verirler
merve__12 alya_beren65 ay inşallah sağlıkla kucağımıza alalım Benim ilk kahverengi lekelenme gibi geldi dün açık pembe gibi döndü rengi sümüksü dediğiniz şekilde
merve__12 marlam evet duşa giriyorum dün girdikten sonra hatta arttı sancılarım plates topu yok malesef
annesioo merve__12 başla bakalım bize de haber et. Vallahi benim pazartesiden önce doğurasım yok o yüzden yapmıyorum nolur ne olmaz diye 😁 Hatta cinsel ilişki önerenler var sonrasında sancım sıklaştı diyen.
merve__12 alya_beren65 ya gözün aydın ne güzel nasıl geçti iyi misiniz ? Bende geceden beri sancı çekiyorum daha gitmedim hastaneye