yenianne_adayl mervekalkann demekki neymis hurafeler tersini gösterirmis 😅sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
mervekalkann yenianne_adayl inananlara söylemek lazım tıbben mümkün değil zaten tamamen hormonsal etkiler bunlar. Teşekkürler 😂
yenianne_adayl sibel3329 siz her şartı denemissiniz nasipte ne varsa o olur biz naparsak yapalim saglikla kucaginiza alin insallah
yenianne_adayl sudeli4 🤣 bizde hersey erkek gosterince bizde artik hersey erkek gosteriyor dedik bide her seferinde yapiyorum hurafeleri hep erkek bakalim bizimki neye benziycek
yenianne_adayl ikimelekannesi54 benimde ben hamile kaldim ay hamile oldumu bilmiyordum daha elimde kiz cocugu vardi dogurmustum cok guzel bir kizdi guluyordu sonra test yapip hamile kaldimi ogrenmistim o gunden beridir kizim olcagini biliyordum oylede oldu 🤣
ikimelekannesi54 yenianne_adayl yenianne_adayl bnnfe 3.cu gebelgm 3.ndede hep kız gordm kızım oldu hc şaşmadı☺️
yenianne_adayl Rabia140 hurafeler eylence isi gibj bisey yapmak hep hosuma gidiyordu bakalim bunu kucagima saglikla aliyim ikincide ne olucak 😅
sudeborakk yenianne_adayl Biz de hepsini denedik tüm hurafeler erkeği işaret ediyordu Bir diğer hurafeye göre de tatlıyı yersem hakkıyı doğuracaktım güya 😅 hamileliğimin başından beri tatlı delisi oldum ama gel gör ki kızım bütün hurafeleri çürüttü 😝💗
kizinaasikanne yenianne_adayl benim ilkinde hepsi erkek çıktı bi tek bıçak makas kız çıkmıştı kız oldu 😁 ikincisinde de sadece onu yaptım erkek çıktı 😁
beyzaokanvebebek yenianne_adayl Bende de kız çıktı hep erkek olarak çıkmıştı hurafede bir de 12 hafta 3 günken de %90 erkek dendi sonra 14 haftada kan vermiştim ultrasonda da başka doktor kız dedi kız çıktı 🫶
yenianne_adayl beyzaokanvebebek benimdr 17 haftada kiza benzetilmisti o an anlamistim aslinda hicde degismedi soku atlatamam degismesindr saglikla gelsinler 🫧😆