yenianne_adayl Her hurafe bıçak tuz yuzuk erkek gösteriyordu ama kızım hepsini ters köşe yaptı 🤣 sizinkiler tutmuşmuydu çin takvimim kan testi doğru cikti tabiki herseyi Allah bilir
zynpknt yenianne_adayl benimde her şeyde kız çıktı oğlum oldu ama gören kız dimi diyor kız güzelliği var çocukta dndnjf
yenianne_adayl zynpknt ben ters kose olacagimizi biliyordum tabiki 🤣 bizde oglunda kiz guzelligi varsa diger cocuk kiz olur derler bakalim o tutucak mi😆
zynpknt yenianne_adayl önceliğim hayırlı ve sağlıklı evlat olması amainşallah tutar onu da tatmak isteriz🥰
sudeli4 yenianne_adayl bu bende tuttu ama bilemiyorm tabi oğlumu herkes kız zannediyordu kısacık saçlara erkeksi giyime rağmen üstelik 😂
aysenur2020 Bütün hurafeler erkek gösterdi kızım olacak gören herkes erkek diyor 😅 kızım olacak inşallah 30 haftalık olduk
hatice1409 aysenur2020 benim herşey tuttu kızım oluyor,hatta ilk oğlum erkek herkes peşi kız dediler o bile tuttu yani 🤣🤣
yenianne_adayl mervekalkann demekki neymis hurafeler tersini gösterirmis 😅sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
sibel3329 Bütün teoriler hurafeler takvimler kız gösteriyordu. Kız olması için yumurtlamadan 2 gün önce birlikte olmuştuk. Hepsi tırt çıktı 2. De erkek 😂
yenianne_adayl sibel3329 siz her şartı denemissiniz nasipte ne varsa o olur biz naparsak yapalim saglikla kucaginiza alin insallah
yenianne_adayl sudeli4 🤣 bizde hersey erkek gosterince bizde artik hersey erkek gosteriyor dedik bide her seferinde yapiyorum hurafeleri hep erkek bakalim bizimki neye benziycek
ikimelekannesi54 yenianne_adayl bnada herkes cvremde erkek dedı bnde ruyamda kız gordm dedm hepınızı ters kose edeecek kız olacak olede oldu🤣
yenianne_adayl ikimelekannesi54 benimde ben hamile kaldim ay hamile oldumu bilmiyordum daha elimde kiz cocugu vardi dogurmustum cok guzel bir kizdi guluyordu sonra test yapip hamile kaldimi ogrenmistim o gunden beridir kizim olcagini biliyordum oylede oldu 🤣
Rabia140 yenianne_adayl benim ilkinde tuttu hurafeler ama ikincide dediğiniz gibi her şey erkek gösteriyor ama kızım olucak Çin takvimi doğru çıktı ama 😂
yenianne_adayl Rabia140 hurafeler eylence isi gibj bisey yapmak hep hosuma gidiyordu bakalim bunu kucagima saglikla aliyim ikincide ne olucak 😅