gizem1308 @ciceki Çok sevindim senin adına hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :) Adetinr ne kadar vardı öğrendiğinde. Benim yarim saat önce peceteye hafif kahverengimsi açık lekelenme geldi korktum
ciceki gizem1308 korkmana gerek yok adet öncesi de gelebilir benim önceki adetlerimde başlamadan önce kahverengi leke geliyordu sonra kana dönüşüyordu sende ilk defa mı oldu ondan korktun bazen gebelik te de gelebiliyor Kahvrengi leke bebeğin yerleşmesinde olabiliyor canım ve benim 5 6 gün vardı adetime ögrendiğimde
ciceki gizem1308 ama doktora yönlendirmiş ya seni git bence leke felan da geldi dersin o normal karşılanıyor ama bazı kadınlarda oluyor yerleşme kanaması diye geçiyor bende hiç olmadı mesela her kadında olmuyor zaten
Esma006 gizem1308 aynen gözükmez ultrasonda doktora da gitsen zaten kendin 2 güne bir kan ver yükselişine kendim bak diyecek 2 hafta sonra çağırır büyük ihtimal
NovaVina_ Beta 101 ile öğrendim bende cuma günü pazartesi ikinci kan vermeye gideceğim umarım güzel artmıştır. Sizinle aynı haftalığız sanırım 🥹 o nedenle yazmak istedim. Umarım cok guzel artışlar görürüz. 🌸🙏🏻