gizem1308 Kızlar dün idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı hadtaneye gittim beta hcg 10 çıktı bugün meraktan bir test daha yaptım çizgi dahada belirginleşmişti ama adetime 9 gün olması beni korkutuyor. Başına böyle bir durum gelen varmı
Esma006 gizem1308 bir hafta kala evde idrar testi yaptım silik çıktı awoxdu marka hemen kan verdim 9.49 çıktı çok yüksek değerle öğrenmişsin canım iki güne bir kan ver 2 katı artmasi lazım saglikliysa ile
gizem1308 @kurkmantosuzmadonna Adet gününe daha var adet günün gelmeden belli olmaz diyorlar bir kaç günde değil 9 gün çok uzun bir süre diyorlar ☹️
melegim91 gizem1308 kanda çıkması ilişkiden 7 10 gün sonra diyor canım var büyük ihtimal ama bence adetini bekle ve ozaman tekrar yaptır sonra 2 günde bir yükselmeye bakarsın zaten 5.haftadan önce doktora gidemiyorsun kese en erken ozaman görünüyor.Heyecanını anlıyorum beklemek zor günler geçmiyor gibi gelecek şimdi sana 😊😊
bebekbeybi reglime 5-6 gün falan var 2 gün öncr beta 38 çıktı bugün 63 tam 48 saat olmadı normal mi sizce yükselişi
gizem1308 @melegim91 Acil doktoru iki güne bir kan ver dedi alerji ilacı kullanmam gerekiyor değer yukselmediyse ilacı kullanayım diyorum
gizem1308 @Esma006 Sende benim gibi öğrenmişsin o zaman canım :) Şuan durum nasıl peki değer yukseldimi
Esma006 gizem1308 iki günde bir vermeye devam ediyorum aşkım 9.49 du pazartesi çarşamba 39.9 oldu cuma yani dün 132 oldu iki haftaya görürüz dedi doktor ultrasondan 4+2 haftalık son regle göre canım 19 marttı regl günüm normalde bugundu mesela hayırlısı sen ne yaptın şimdi
gizem1308 @Esma006 Bende dün akşam acilde verdim kan 60 çıktı canım kadın doğuma yönlendirdi ama daha erken bence ultrasonda görünmez zaten adetede 6 gün var :)
ciceki gizem1308 benimde senin ki gibi daha varken adetime öğrendim doktora gittim keseyi görmüştük özel hastaneye gidiyorum ben tabi devlette görünür mü bilmem gittiğim de 1 aylıktı düşün keseyi görmüştük git bence doktora şu an benim ki 13+3 deyiz çok şükür 🥰🥰 sen de güzel haberler alırsın inşallah
Esma006 gizem1308 aynen gözükmez ultrasonda doktora da gitsen zaten kendin 2 güne bir kan ver yükselişine kendim bak diyecek 2 hafta sonra çağırır büyük ihtimal