Ayazayaz Elemon biz 8 kardeşiz 6 kız 2 erkek yengeler ablalar var yarısı Normal yarısı sezeryan valla normal doğuranlar sezeryanı tavsiye ediyorlar 🤷🏼♀️
Elemon Ayazayaz canım doktor diyor ki zaten epizyo olacak diyor , dikişlerin vs. Ama beni korkutan dikişten çok bebeğin omuz takılma riski. İlk gebeliğim tecrübesizim. Ikınmak dahi bilmiyorum. Napacağım konusunda hiç bir bilgin yk
Eyser49 Elemon valla amcamin kizinin oglu oldu oyle sizin gibiydi normal oldu cocugun omzunu cikarmislar normal dogum diye cikarirken iri ya bebek mecbur kolunu bilerk çıkarmışlar dusun yani omzundan sargiya aldilar dogumdan sonra 10 gun yani normal olunca doktorun dedigi o oluyo soylemiyorlaf ama o esnada onu yapıyorlar brnim bebede kilolu ama ben normal icin asla diretmem ki yanimda ne annem var ne babam yani saglikli gelsind3 varsin ben dogumdqn sonfa sanci cekeyim
Elemon Eyser49 canım o bebek iyileşti mi peki ? Kaç kilo doğdu doktor riski falan söylememiş mi ? Senin kaç kilo bebeğin. Ben ne yapayımcanım çok üzgünüm kaldım iki ara bir dere de . Normal Doğum diye diretmiyorum . Ama ya kilosu yanlışsa daha azsa diye diylrjm
Eyser49 Elemon allahim ilk once yardimcin olsun korkma rabbime sigin bilmiyorum belkide daha az cikar benim daha 33 hafta ama 35 hafta goxukuyor doktor cok kilo alirsa erken aliriz dedi ordan biliyorum ve o bebek gayet sağlıklı masallah cin gibi kipir kipr ama iste dogumdan sonra oyle olmus bana anlatti kuzenim ordan biliyorum doktoru dememis normalde boyle kilolu olan durumlardq sezaryan yapiyorlar tehlikeye atmamak icin doktorumda aynisini dedi tehlikeye atmamak icin sezaryan yapiyoruz dedi tabi bu senin kararin ama bebegin 4 varsa hic terettüt etme sezaryan ol 4 ustuyse zaten hic yorum yapma direk sezaryan bence tabi yine diyorum rabbim yar ve yardimcin olsun allahim tum hamilelerr sana bana dogumda ve sonrasinda da yardim etsin hayirli dogumlarin olsun🙏
Elemon Eyser49 allah razı olsun canım bu güzel duaların bana yeter çok teşekkür ederim allahım dilerim tüm hamileleri içinde bizleri hayırlı bir şekilde doğurmayı nasip etsin. Allah hakkından bizim hakkımız dan ne hayırlı onu nasip etsin biz iyi kötü bilemeyiz ki canım. Çok korkuyorum ama Allah’a sığınıyorum allah en iyisini bilir
SevgibiR Elemon millet de korkutmus hep ya hyret bişi😂 o öle olmuş bu böle olmuş hiç destek yok ztn korkuyoz valla hiç hoş değil bence
Tuna58 Allahım kolaylıklar versin canım öncelikle ama hayırlısı de normal yada sezeryan ne fark eder doktor en ufak bir risk var dediyse riske atmaya ne gerek var ? Binde bir bile olsa o risk ya seni bulursa ? Bebişin Allah esirgesin omzu filan çıksa o acı cekse sen sezeryanın on katı acı cekmis gibi olursun zaten bebeğini öyle gördükçe. Moral bozmak icin yada seni üzmek icin söylemiyorum ama en ufak riski almaya ne gerek var bak sıkıntı olabilir demiş iste doktor Allah esirgesin olumsuz bir durumda diyecek ki ben seni uyarmıştım kenara çekilecek olan sana olacak. Ki haklıda niye sorumluluk alsın sana seçenek sunmuş olabilirde olmayabilirde diye sana bırakmış. İnşallah hiçbir şey olmasın ne güzel ne ala ama Allah korusun ya olursa sırf normal doğurdum demek icin değer mi ?
Nursemomm Elemon ben hep lunu düşünürüm ufacıkta risk ihtimali varsa riske atmam bebeğin iriyse sende riske atma