sonumudum bademli_puding yaaaa hislerim de yanilmam genelde çok sevindim senin adına kuzum sağlıkla al kucağına inşallah 🥹🫂
bademli_puding sonumudum teşekkür ederim canım benim ne yalan söyliyim ilk öğrendiğim günden beri hiç kız hissetmemiştim ama umut işte😂😂
Seher-emre cisemd59 @Elisa0110 @marlam @sonumudum Rica etsem bana da yorum tahminde buluna bilir misiniz
sonumudum Seher-emre valla ikisinede benziyor gibi ama kız diyesim var ya çok kararsız kaldım maşallah sağlıkla gelsin de 🥰
Seher-emre bademli_puding Teşekkür ederim tahmininiz için .Ama herkes kız çok net dediler sen erkek dedin .Ögrenince tekrar yazıcam buraya merak ettim şimdi 🙂😅
Seher-emre marlam Kusura bakmayın lütfen gerçekten görmedim bildirim düşmedi ,bende mesajlara bakarken farketmedim siz diyene kadar . Size de çok teşekkür ederim
Seher-emre sonumudum Tabiki ilk önce sağlık Rabbim bütün annele adaylarına yavrularına sağlık sıhhat versin .Sonra kucaklarına almayı nasip etsin .Ama Malesef biraz heyecanlı ve meraklı oluyoruz cinsiyeti öğrenmek için ☺️😊 Tahmininiz içinde teşekkürler
bademli_puding Seher-emre yaaa merak ettim şimdi öğrendiğinde etiketle beni merak ederim😅 ama ciddi anlamda erkeğe benziyor
Seher-emre bademli_puding Tamam öğrenince ilk seni etiketleyip söylecegim 😊 bende çok merak etmeye başladım