regaipmucizem bademli_puding bana da 2 kere kız gibi dediler bu 19. Hafta da doktorum evet kız dedi diğer perinatoloji doktorum detaylıda iyice belli olsun o zaman söyleyeyim dedi istersen sende detaylıyı bekle kafan rahat olur hem
bademli_puding beautiful_ iştahsız mısın kız çok şükür benim eşimin öyle sıkıntıları yok😂😂 hatta bence içten içe yemememi istiyor bile olabilir 😂🤣
beautiful_ bademli_puding iştahsız değilim de günde 2 defa tek yemek yiyorum akşamları kendi evimize geçince birşeyler atıştıracağımız zaman yemiyorum o zaman ağzıma tıkıyor 😅 Adam kilo aldım diye seviniyor yıllardır bu anı bekliyormuş gibi 😅😅
bademli_puding beautiful_ 😂😂😂 kaç kilosun aşkım ben 76 oldum bile bende iki öğün yiyorum genelde ama aralarda da atıştırıyorum biraz fazlaca yiyiyor olabilirim😂
bademli_puding beautiful_ derhal burayı terket 👉🏻 😂😂 çıtır kız seni 😁 ben daha şimdiden 10 kiloyu geçtim
sonumudum bademli_puding yaaaa hislerim de yanilmam genelde çok sevindim senin adına kuzum sağlıkla al kucağına inşallah 🥹🫂
eeren bademli_puding her ile göre değişiyor,yanlış anlamayın ama 1400 tl çok çok uygun 🙄 Gaziantepte yaşıyorum en düşük özel hastane sgksız 4000 den başlıyo sgklı 3000 den . Benim gittiğim hastane sgklılardan 3700 , güvence olmayandan 4900 tl alıyor🙄
bademli_puding eeren aşkım aşağıları okursan görürsün ben gitmediğim için zaten bilmiyordum fiyatları burda da aynı öyle fiyatlar detaylı usg için 8-10 bin alıyorlar sen düşün muayene ücretini 😂