tahamommy aynen 😂😂 ben pure soft alırdım internetten sonra bizim burada şok larda buldum. En son aldık son 2 paketini, çalışan demiş abi artık bunlar sondu gelmiyor artık bize demişti kidste de biri şey dedi pure soft artık üretilmiyor onun yerine premium yapıldı şuan stokla kiler bitiriliyor demişti. E internette de fiyatları uçmaya başladı bende bez degistirmek istedim. Bir de en son aldığım pure soft paketi hemen sızdırmaya falan başladı 🤷🏻♀️ İlk mavi molfixlerim çok iyi çıktı sonradan onlar da bozdu. Premium sizdirmama konusunda aşırı iyi bir bez ama oğlumun çişini çok kötü kokuttu çocukta enfeksiyon var sandık meğer bezdenmis 🤦🏻♀️ o yüzden Molfix elendi artık bende ya. Şu yeni çıkan premium smart fit i merak ediyordum o da iyi değilmiş 🥲 sleepy kuvozde kullandılar pişik yaptı. O da elendi. Onun da yeni çıkan serisine güzel diyorlar belki bimin bezini begenmezsem alternatif olarak onu denerim 😅 işte migrosun bezini denedim kötü çıktı. Şuan pofy iyi bugün de bimden alacağım duruma göre guncellerim seni de 😅😅😅