dilekmom6 Almirolie çilek candır hele bir de az daha tatlansalar. Tarla var burada oraya gidip toplayacağım ben. Sordum daha olmadı dediler mayısı bekleyin dediler pusudaym
mom_51 dilekmom6 tadına bakmayı geç koca düdüklü yedim 🤣🤣 öbür aşerdiğimi de tadı ekşi geldiği için tadına baktım keşke bakmasaydım daha iyiydi bacım 🤣🤣
pablola dilekmom6 evet şekli kesinlikle önemli ben hiç inanmazdım aşermeye ama gözümün önüne geldi resmen 😂😂
mamitaaa211 dilekmom6 aşırı karpuz aşerdim. Kokusunu bile yemek istedim. Gece gece açık bir mini hal bulup hemen aldık 😂
allyslife dilekmom6 ben normalde de incir delisiyim, evden kurusu hiç eksik olmaz ama canım tazesini çekti ballı ballı.. bulamadık tabii🤦🏻♀️
elisimm dilekmom6 nektari . Şu arada elmayı kahveye batırıp yiyrm o kadr cnm istyr ki oda aşermk ki 27 haftada 🤤🙂☺️
Manifest51 İlki kavundu ama amerika videolarında gördüğüm mango soslu tavuk türk usulü kızarmış tavuk bide deli gibi tavuk döner 😂 ( tavuk bağımlısıyım )
yesiimmom dilekmom6 Ay ben deniz aşeriyorum ciddi ciddi bazen denize gidelim artık diye ağlıyorum😂 son aylarıma denk gelecek bizim tatil sezonu inşallah gidebilirim diye dua ediyorum şimdiden
annekiz6141 dilekmom6 şırdan ve seftali 😂🤣 şırdana doktorum izin vermedi de seftali yedim hemde geldiği akşam bitirdim yoğurtla yedim 😂🤣🤣🤣🤣🤣