Esesm Yzg bende hemşireyimde o yüzden sordum size öyle birley kesinlikle yok düşük tehdidi ile alakası yok tetenozun
Esesm Yzg hanfendi şaka mısınız ya insanları bosuna korkutmayın o durumun tetenoz aşısı ile ilgisi yoktur denk gelmıstır kanama
Yzg Esesm erken dönemde yapılması düşük riski oluşturuyor diyorum. Düşük olur demedim ayrıca insanların doğruları bilmeye hakkı var
lilamom Esesm bende dun oldum 17+5 im hemsire hareket hissediyosan yapalim dedi sonra ozellikle saglik ocagindaki doktorada sordum 18. Haftaya girdikten sonra yapilir birsey degismiyor dedi bana yani dusuk tehdidi olustursa yapmazlar heralde degilmi
Esesm Yzg ben hicbir zaman böyle duymadım fikrinize saygı duyuyorum ama tetenoz canlı bir aşı değil o yüzden hicbir zararı yoktur biz 18. Hafta ıtıbari ile başlıyoruz kendi doktorumda 19.haftada bana vurdurdu tetenoz aşısını
Gokkusagivemucize Yzg bunu çoğu insan bilmiyor. Açıkça söylemeniz de hoşuma gitti. Zaten daha önce düşük tehlikesi yaşayanlara hiç önerilmiyor bile. Benim de kanamam oldu tetanozdan sonra. Kimseye inandıramaz olduk böyle şeyleri.
Heisenberg Yaser27 Tetanoz ile alakalı değildir denk gelmiştir. Benimde kanamam olmuştu iyi ki hemen doktora koşmuşum doğumu zor durdurduk çünkü🙏🏻 Kanama, lekelenme ve kasılma çok tehlikeli şeyler sakın hafife almayın doktorunuzla görüşün mutlaka🙏🏻
Kader5516 Nur4235 ben 19.haftamda ilk dozumu yaptırdım şuan 21.haftamdayım bikaç hafta sonra 2.doz için gidicem çok şükür bir sıkıntı yaşamadım sağlık bakanlığı artık 14.haftaadan itibaren yapılabildiğini bildirmiş bende ilk şüphelenmiştim
lilamom Esesm bende oyle dussunuyorum sadece hemsire degil doktorda oyle dedi cunku ne biliyim biri yazmis ya bide israr etmis dusuk tehlikesi oldugundan 20 den once yapilmiyor diye
Yzg 20. Ve 32. Hafta gibi 12 haftalık bir dönem var arkadaşlar erken dönemde yaptırmayın o yüzden 2 doz arası en az 4 hafta olmalı 12 haftalık dönemde 4 haftalık boşluk çok rahat oluşturulabiliyor erken yaptırıp risk almaya gerek yok die düşünüyorum bilgilerimi paylaşmak istedim gerisi size kalmış 😊
Esesm lilamom ben 19.haftamda yaptırdım bir sorunum olmadı inşallah kimsenınde olmaz denk gelmedıkce bırseyler
Yzg Gokkusagivemucize desteğiniz için teşekkür ederim ben bildiklerimi paylaşıyorum muhalefet olan olana
Yzg Ben bildiğimi paylaşıyorum cahil cahil yorum yapıyosunuz arkadaşlar çok biliyosanız bildiğiniz gibi yapın bişey biliyorum da söylüyorum kötülüğünüzü mü istiyorum şimdi ben sizin? Bildiklerimi paylaşıyorum uymuyosa uygulamazsın tartışma ortamı yaratılacak konu yok ortada
Eminos Yzg arkadasim sana katiliyorum dusukleri ve erken dogumu tetikliyor ama bildigini siyleyince de senden benden cahili yok oluyor
Eminos Kizlar bi tane erken dogumum var cennette beni bekliyor 😔 hastaneye su geliyor diye gittigimde doktorumun ebenin ve hemsirenin sordugu ilk sey aşı oldun mu diye sormuslardi 21 haftaliktim. Bu hamileligimde kesinlikle aşı olmadim cunku erken dogum riskim vardi ve erken dogumu tetikliyor kesinlikle zarari yok diye bi ithamda bulunamazsiniz hemsire arkadaslar lutfen arastirin. Yurtdisinda hic bi gebeye hamilelikte aşı yapilmaz bizim ulkemizde 2 doz mutlaka yapilacak diye diretiliyor biraz arastirin lutfen size sunulan saglik adi altindaki icinize sinmeyen tedavileri reddebilirsiniz.