Yaser27 Kızlar tetanoz aşısı oldum az önce lavobodan çıktıktan sonra bi damla kan geldi belli olmayacak kadar böyle olan var mı acaba aşıdan dolayı mı oldu
Zeynpatak Yaser27 asiyla alakali olmaayabilir .ben oldum asi ama basima boyle bi durum gelmedi . Bi doktorunu ara sor canim
Duyguu48 Yaser27 canım ben 2 dozumu da oldum ne ikinci de ne de ilkinde böyle birşey yaşamadım. Istersen bir doktora git kan gelmesi hele ki kırmızı yada pembemsi olması normal değil. Inşallah birsey yoktur
Ersozburcin Yaser27 bende olmadı hiç duymadım aşıla alakalı olduğunu da sanmıyorum cnm doktorunla konuş derim.
Yzg Yaser27 tetanoz aşısı 20. Haftadan önce yapılırsa düşük tehditi oluşturabiliyor 20. Ve 32. Haftalar arasında 2 doz yapılır. Bi doktor kontrolünden geçmeni tavsiye ederim ama korkman gereken bir durum yok
Kader5516 Nur4235 ben 19.haftamda ilk dozumu yaptırdım şuan 21.haftamdayım bikaç hafta sonra 2.doz için gidicem çok şükür bir sıkıntı yaşamadım sağlık bakanlığı artık 14.haftaadan itibaren yapılabildiğini bildirmiş bende ilk şüphelenmiştim
Esesm Yzg bende hemşireyimde o yüzden sordum size öyle birley kesinlikle yok düşük tehdidi ile alakası yok tetenozun