izguler Cimcime30 7cm kist ile hamile kaldım. Solda kist sağda bebek, en son 5cmdi kist kendiliğinden küçülmüş 11+4de
Cimcime30 izguler masallah Darısı bana cnm sımd bnm hep sol da yumurtlamam oluyor sağ da kı geç gelısıyor kıst de sol da acaba bu ay sağ buyur mu büyümezse olmaz
izguler Cimcime30 büyür inşallah sen içini ferah tut, sakın ümitsiz düşünme her şey olacağına varır Allahın izniyle
adana2 Cimcime30 bende de basit kist vardı. İki ayda geçti. Adetle kendliliğinden atılır dedi doktor, öyle de dedi. Ama gebelik konusunu bilmiyorum kalınır mı?
ikibalannesiii Cimcime30 canım bozma moralini inşallah tez zamanda geçer peki bi ilaç tedavisi falan vermedi mi
ikibalannesiii Cimcime30 inşallah sağ yumurtalıgın büyür çatlar kistin de yok olur gider seni hep görüyorum polip aldırmıştın bide Rabb’im en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻🤍
Cimcime30 ikibalannesiii ınsallah cnm hemde ıkı kere aldırdım bu seferde kist oldu ağlamak elde degıl
ikibalannesiii Cimcime30 seni bu süreç çok yıpratıyor çok iyi anlıyorum canım inşallah senin için en güzeli en kısa zamanda olur 🌸
Baklavaseverim Cimcime30 Hayırlısı ile en kısa zamanda güzel haberlerinle post açarsın İnşAllah aşkım ben inanıyorum ❤️❤️
gamzebydmr0303 Cimcime30 Benim arkadaşımda da vardı hemen hamile kaldı ve arka arkaya 1 sene arayla 3 tane bebeği oldu