myangelson Cimcime30 kist varken mi hamile kaldım bilmiyorum ama ilk kese için muayeneye gittiğimde 4cm kist görmüştü doktor ilk 2-3 ay durdu sonra kayboldu kendiliğinden. Büyük ihtimalle kist varken hamile kaldım kist soldaydi bebek sağda
ikibalannesiii Cimcime30 bende ilk gebelik kontrolüne gittiğimde 6+2 ydim ve doktor 6 cm kist var ama korkulacak bişey yok genelde kendiliğinden kayboluyor dedi 12 inci haftamdan sonra yoktu
ezgi3452 Cimcime30 6 cm basit kist ile hamile kaldım canım 910 cm civarı ile doğuma girdim. Kistim sag taraftaydı sağ yumurtalıktan yumurtlamışım doktorum öyle söylemişti
Ziyangillerrr_ Cimcime30 Canım arkadaşımın sağ yumurtalığında 7 sol yumurtalığında 5 cm kisti vardı benimde sol yumurtada 3 cm kist vardı hemde çikolata kisti ama hamile kaldım ☺️
Cimcime30 myangelson ıste o ıhtımal olması ıcın ben hep soldan yumurtluyorum kist sol da sağdan yumurtam buyumuyor
ikibalannesiii Cimcime30 canım bozma moralini inşallah tez zamanda geçer peki bi ilaç tedavisi falan vermedi mi
Baklavaseverim Cimcime30 4,5 cm kist vardı hamileyken 7 cm kadar oldu hemarojik kistti bebek büyüdükçe kayboldu canım çevremde de kist varken hamile kalan çok arkadaşım vardı
Cimcime30 myangelson baskılayabılır sağ dan yumurtam da gelısmıyor Rabbım ne derse o olsun artık hayırlısyla ıkı sene oldu
Baklavaseverim Cimcime30 İnşAllah canım hep dualarımdasın her aklıma geldiğinde dua ediyorum sana Rabbim hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda kucağını doldursun
Baklavaseverim Cimcime30 Hayırlısı ile en kısa zamanda güzel haberlerinle post açarsın İnşAllah aşkım ben inanıyorum ❤️❤️