pablola beautiful_ hala çok belli bi karnım yok 😂 ortalama minik bir basket topu var gibi çok özeniyorum ya karnı büyük olanlara ama artık 36. Haftadayız buyumeyız diye düşünüyorum 😂
mrs_yldrm beautiful_ ağustos mu Sizinde doğum bizimde agustos ve kızım olacak 5 aylık göbek 7 aylık gibi duruyo😀😀
esrag0208 beautiful_ beautiful_ benim de ilk oğlum da 7 aydan sonra çıktı bu çocuğum 7 haftalık kocamandı şu an 24 haftalığım doğuracak gibi karnım 🤣
fundiiim kartanesi___ hele doğum sonrası karnındaki boşluk hissi oluyor ya onu sevmiyorum aylarca karnında bebek hareketlerine alışıyorsun seninle bütün oluyor bebek çıkınca o psikoloji bile bana hüzün veriyor şimdiden 🥹
nazli0306 beautiful_ ilk gebelik de böyle olmamıştı oğluşum da şimdi kıza hamileyim hemen belli etti kendini 😃
fundiiim mutlunes canım mercimek tanesi kadar kese hemen öyle çıkmaz hamile karnı😄artık sen karnını göbek olarak değil bebek olarak sevdiğin için hamile karnı diye gelir sana 😄sağlıkla gelişsin bebişin
kartanesi___ fundiiim ay evet o doğumdan sonraki ilk günlerde gevşemiş göbek ama içinde bebek olmayışı beni de çok rahatsız etmişti😂
minosannecik_2minis beautiful_ kızımda yanları dolduran dolgun yuvarlak oğlumda yanlarım boş sivri bi karnım vardı