beautiful_ tahamommy kız toplumda evet ama burada eve gelen kadınlar falan görüyorlar hemen birşey diyorlar geçen bir yaşlı kadın gördü sırf sen böyle çok güzel olmuşsun bunun için sürekli hamile kal diyor ve o kadın köyde kem gözlü diye geçiyor
tahamommy beautiful_ yaa öylelerinden saklamak lazım valla, bazılarına da hamilelik yakışıyor valla he bende hamilelikte çok güzeldim saçlarım parlardı yüzümde aynı şekilde şimdi saç kalmadı 🤣
beautiful_ tahamommy kız kadın birde uzaktan nasıl bakıp öyle dediyse şaştım kaldım korkuyorum birşey olacak diye o günden sonra sürekli içimde bir korku var anlatamam Ben kilo aldım kendimi beğeniyor muyum her zamanki gibi hayır 😂😂
myangelson beautiful_ gel sev sana bütün hünerlerini sergiler 😂😂 daha doğrusu tanışıp kaynastıktan sonra yapar. Önce bir b.ka bakar gibi bakar 😂😂😂
tahamommy beautiful_ amaan boşver verirsin hamileliğin en güzel yanı kilonun bahanesi bile var 😂 oku bol bol aşkım, 7 ayetel kürsi 7 fatiha 7 nas-felak-ihlas korunma duası allahın izniyle 😍
beautiful_ tahamommy Hahah zaten çok yiyorsun deselerde öyle olmadığını biliyorum 😂 Okuyorum kuzum eşim gece yarısı işe gidiyor tek kalıyorum evde oda korku yapıyor
beautiful_ myangelson hahaha çocukların bana alışma süresi Sadece 10 saniye sonra bir bakmışsın ortada çığlık çığlığa oynuyoruz 😂😂
tahamommy beautiful_ afiyet bal şifa olsun 💙 en zoru da tek kalmak ya senin ikinci herhalde dimii, ilki nasıl zorluyor mu seni
beautiful_ tahamommy çok sağol kuzum ❤️ Evet sabah kalkıp kaynanama geliyorum Oğlum çok şükür öyle zorlayan bir çocuk değil 4,5 yaşında teyzesi 🤭
beautiful_ saziment ilk gebeliğimde çok geç çıktı tam hafta hatırlamıyorum ama büyük ihtimalle 25 haftalığı bile geçmişti bunda 16dan sonra çıktı 😂