beautiful_ mervekalkann bence erkekler geç çıkıyor oğlumda doğuma giderken göbeğim şuan ki kızımda 6 aylık göbeğim 😅
ikiprensesannesi___ beautiful_ kızlarımda normalde de kalçakarım olduğu için kalçadan çok belli oluyordu bende ama oğlumda daha belirgin di karnım
mutlunes beautiful_ valla şuan 7 haftalık hamileyim ama karnım o kadar çok çıkmış ki gören şaşırıyor normal mi acaba. Ve hamileliği öğrendiğimden bu yana 3 kilo aldım acaba bu yüzden bu kadar belirgin karnım
fundiiim mutlunes canım mercimek tanesi kadar kese hemen öyle çıkmaz hamile karnı😄artık sen karnını göbek olarak değil bebek olarak sevdiğin için hamile karnı diye gelir sana 😄sağlıkla gelişsin bebişin
beautiful_ dalyaluna35 kız benim göbüş baya değişik oğlumda göğüsüm fazla yoktu bunda baya büyüdü kalça da aynı şekilde 🤭😂
sarilale123 beautiful_ 😄😄😄 vallahi süt olsun onu ye bunu ye diyenlere de kanarsan ,veremezsin bacım. Ben öyle yaptım çok zorlandım sonrasında
beautiful_ hilalaselll4 kız aynadan bakınca kendimi tanımıyorum kız çirkinleştiriyor dediler bende öylede olmadı 😂😂
hilalaselll4 beautiful_ yalan ya ben kızımda çok güzeldim aşkım özelden fotonu atar mısın merak ettim 🤭🤭
tahamommy beautiful_ öncesinde ikiz gebeliğim vardı ama 13. Haftaya kadardı onda bile o kadar çıkmamıştı aslında