gulumommyyy Benim ilk cocugumda ( oglan ) daha buyuktu ve sivrydi Ikincide ama hic o kadar buyumedi ( kiz ) dogurmaya giderken bile herkes kucuk diyodu karnima gayyetde normal kilodaydi bebegim falanda
dalyaluna35 Karnim cikti hemen, ilk gebelikte bu kadar çıkmamıştı 🤭 onden sivri gidiyor ama kız bebek, biz de erkek düşünmüştük oyle çıkınca yanıldık 😅
beautiful_ dalyaluna35 kız benim göbüş baya değişik oğlumda göğüsüm fazla yoktu bunda baya büyüdü kalça da aynı şekilde 🤭😂
tahamommy beautiful_ öncesinde ikiz gebeliğim vardı ama 13. Haftaya kadardı onda bile o kadar çıkmamıştı aslında
beautiful_ sarilale123 bilemiyorum ama benim kız abisine nazaren daha çok kilo aldırdı minik benden esir kalmadı 😅😅
_ayse123 beautiful_ hayır dümdüzdü karnım ama suan kocaman ve erkek kız bekliyordum ama erken gördü değişir belki :)
beautiful_ hilalaselll4 kız aynadan bakınca kendimi tanımıyorum kız çirkinleştiriyor dediler bende öylede olmadı 😂😂
ikiprensesannesi___ beautiful_ kızlarımda normalde de kalçakarım olduğu için kalçadan çok belli oluyordu bende ama oğlumda daha belirgin di karnım
Sevimlimom beautiful_ genel olarak zayıf olduğum için sanırım ben de almak istedim ama ilk aldığım kiloyla devam 😅