elifbayraktar07 Melike3506 bende daha doğum yapmadım da ilk gebeliğim hem çok heyecanlıyım hem çok tedirginim o yüzden kafama allak Bulak oldu gebelik okuluna gidicem ama sormak için öğrenmek için
Kubra0606 elifbayraktar07 evet sancıyı eşimle birlikte çektim artık doğum başladığında eşimi çıkartmışlardı
Kubra0606 elifbayraktar07 eşim her ne kadar bana çaktırmamaya çalışsa da çıkınca ağlamış, doğumda kalsa neler olurdur bilmiyorum. Ama sancı kısmında kesinlikle eş olmalı bence. Annede o kadar rahat olunmayabilir. Ebe bizi açılma ilerlemesi için duşa girmemizi söylemişti
elifbayraktar07 Kubra0606 ya kimse eşin yerini tutamaz her konuda eşlerimiz daha iyi yardımcı olur ne kadar olursa olsun annemiz ablamız kardeşimiz veya başka biri olsa insan bi çekinir yani bide başına ilk defa böyle bir şey geliyor zaten insan panik
Kubra0606 elifbayraktar07 o anı bir de eşle yaşanması gerekiyor bence, sancının nasıl bi şey olduğunu görmeleri lazım. İnan bunu gören erkek çok farklı oluyor. Eşim; bebek doğduğundan beri daha hassas bana karşı, bebek bakımı konusunda da hep destekçi oldu
elifbayraktar07 Kubra0606 inşallah eşim en büyük destekçim ama ailesi konusunda beni biraz yıprattıyor o konuyu aşabilirsek herşey daha güzel olur diye düşünüyorum
Zeyneplemutluluk elifbayraktar07 bizim burda da eşinizi bırakın annenizi dahi almıyorlar maalesef tek kalıyorsunuz oda da