Deleted33000 tahamommy o aydakiler erken geldi bizede bu tam vaktinde geldi biraz gecikseydi de olurdu yani 😂😂😂7 ayda da vardı ağır bı atak sanırım bizimki diş patlatmasiyla birleşmişti 🥴🥴🥴🥴
tahamommy Deleted33000 ay bilmiyorum atlatmış bile olabiliriz 🥲 ama dişten çekiyoruz bi patlamadı gitti
Deleted33000 tahamommy sizinde ikisi birleşmiş demekki patlar yakında annesi o oatlayinca çok masum oluyolar bi süre
tahamommy Deleted33000 uyyy büyüyorlar valla sanki dişi çıkınca bebekliği de biticek gibi 🥹 daha dün doğmuştu halbuki 🥲
Deleted33000 tahamommy zaman çok hızlı geçiyor degilmi bende tek bana öyle geliyor sanıyordum hiç gecmeyecekmis gibi olan geceler günler çok çabuk geçiyor
tahamommy Deleted33000 evet ya ilk zamanlar neydi öyle 🥲 zaten insan unutmasa 2. 3. Yapar mı sen söyle 😂
Deleted33000 tahamommy yapmaz tabi herşey dinlendik e zamanla geçiyor tabi insanda hasar bırakıyorlar illaki 🤣🤣
Deleted33000 tahamommy korkma korkma iyileşince geçiyor insan unutuyor hepsini tekrar başa sarıyor 😁ayrıca çok güzel senin boyuna geldikleri zaman sana en yakın arkadaş oluyolar