Deleted33000 beautiful_ haftasinlari yaparlar ama hafta içinde zaten okul gidip geliyolar sınavları yeni bitti yoruluyolar kiyamiyorum sadece sofra indirip kaldırırken çocukla oynuyolar
tahamommy Deleted33000 yiaaa hiç ordan düşünemedim 🤣 neyse sormadım say 😅 o haftalarda bebekler daha farkında oldukları için fazlaca ayrılık kaygısı yaşıyorlarmış canım çok normal ondan 🥹
Deleted33000 beautiful_ evet ben yemeği yapıp bırakıyorum kim önce gelirse eşim yada çocuklar bebeği verip sofra kuruyorum
Deleted33000 tahamommy evet evet 😂😂 gerçekten öyle arkamı dönüp yatağımı duzeltemiyorum kız ağlıyor bu atağın en belirgin iki özelliği emerk uyumak istemesi ve ayrılık kaygısı valla
tahamommy Deleted33000 geçecek diyip bu teselli ile yola devam 🥹 Bizimde 2 ayımız var zaten hiç ayrılamıyoruz bakalım o zaman netceeüz 😢
tahamommy Deleted33000 5 gün sonra 7 aylık olucak canım hafta hesabını bıraktım valla 🤣 nerde atak var bilmiyorum bizimkiler genelde erken geliyor
Deleted33000 tahamommy o aydakiler erken geldi bizede bu tam vaktinde geldi biraz gecikseydi de olurdu yani 😂😂😂7 ayda da vardı ağır bı atak sanırım bizimki diş patlatmasiyla birleşmişti 🥴🥴🥴🥴