Deleted33000 GirlandBoy_Mom aldırdım canım teşekkür ederim o hiç aklıma gelmemişti şimdi tekrar yıkadım yarım da fitil yaptim uyuyor inşallah düşer ateşi
Meriveannesi Deleted33000 oyyy çok geçmişler olsun bacım ilacı içmiyor mu ağzını aç yani öyle ver birde pamuk ıslat dirseğine koltuk altına ve ayak tabanı ben öyle yapmıştım canım😊
Deleted33000 Meriveannesi hepsini yaptım soğuk kompres yaptım iki defa yıkadım üç tane serum yedi şimdi acilden geldik uyicam biraz eşim bekleyecek
Deleted33000 Meriveannesi sanmıyorum canım ya 4 dişi var iki üst iki alt diğerleri daha yeri bile hazır degil
Havin49_ Meriveannesi yani 3-4 olması lazım büyğdğkçe yenidoğan gibi çok çiş kaka yapmıyorlar benim oğlum 2 yaşına girecek çok bez değiştiriyorum çünkü gelip gidip soğuk çay meyve suyu içmek istiyor 😀
Deleted33000 GirlandBoy_Mom evet canım başka ilçede hastameye yatırdılar gece boyu ateşi yine düşmedi 5 tane parol serum takıldı sabah antibiyotik serum takıldı şu an ateşi yok inşallah tekrar çıkmaz
Deleted33000 Meriveannesi ateşi olunca kollarımda baygın gibi oluyor canim ateşi de biraz düşüp hemen geri yükseliyor 😢😢