Kubra0606 Allahneverdiysee 2 ay sonra oldu. Tiroit değerinize baktırın mutlaka o da kimyasal sebebiyet verebiliyormuş
Allahneverdiysee Kubra0606 bilmiyorum ilk kez geldi başıma doktora gitmeme gerek var mı onu da bilmiyorum
Allahneverdiysee yasemin2034 ben de canım kimyasal olduğunu ikinci testten sonra anlamıştım ama yine de buradakiler testlere güvenme deyince umut etmiştim yine
hmyr61 Allahneverdiysee Üzülme inşallah en kısa zamanda olur geröekten öyle bişey var bencede ben kimyasala kalmadan 3 Ay önce bırakmıştım korunmayı 3 Ay sonra olmuştu ama kimyasaldı en kısa zamanda tekrardan olur inşallah
Deleted33000 Allahneverdiysee nasip işte kuzu test yapmasan farkında bile olmayacaktın normal regl sanacaktin bunu çok kadın yaşıyor emin ol inşallah bu ay güzel haberi alirsin
Allahneverdiysee Deleted33000 yine sanmazdım canım benim reglim hiç geçmezdi 5 gün geçti elbet test yapardım kn verirdim .
Deleted33000 Allahneverdiysee haa senin regl geçmişti doğru ya ben başka arkadaşla karıştırdım onun regle 6 gün vardı
baharerkann Allahneverdiysee ben kimyasaldan 19 ay sonra hamile kaldım canım pcos vardı ikinci çatlatma iğnesinde tuttu. Kimyasalda kendiliğinden olmustu