Allahneverdiysee Kızlar kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş . Hemen hamile akalan oldu mu
kahvekedi Allahneverdiysee ben kimyasaldan 1 yıl sonra hamile kalmıştım oda kimyasal olmuştu. Sonra ondan da 1 yıl sonra tekrar kalmıştım😴😴
senpoyraz Allahneverdiysee hayır ben kasımda geçirmiştim şuan Nisan ayındayız inşallah bu ay olmuştur benim ya değerim yükselir inşallah
tugcekelessss Allahneverdiysee kimyasal oldum diğer ay hamile kaldim doktorların birçoğu biraz bekleyin diyor ama benım doktorum sorun olmadığını beklemem gerekmediğini söyledi ve ben de diğer ay hamile kaldim
Allahneverdiysee 10 aydır deniyorduk bu ay hamile kaldım ama kimyasal oldu regl oldum az önce 😐 önümdeki ay şansım daha mı fazla
Deleted33000 Allahneverdiysee yaa regl oldun muuuu bildiğim kadarıyla şansın daha fazla oluyor ve inşallah sağlıklı oluyor derler
Deleted33000 Allahneverdiysee anladım canım üzülmek yok atldet bitiminde hemen tekrar denemelere başla ama kafanı rahat tut sadece ona odaklaninca olmuyor emin ol
mavi343434 Allahneverdiysee sanırm bende oldum betam 318 ti , ama bende garip olan hiç ağrım yok kan da bi geliyor bir gidiyor :(
Allahneverdiysee Deleted33000 biliyorum canım bu ay kafam çok tahattı yumurtlama günlerini değerlendiremedik bile ona rağmen hamile kalınca umutlanmıştım
tortillam_ Kimyasal şubatta geçirdim. Mart ayini es geçmiştim. Nisan mayıs haziran denedim olmadı. Temmuz 22 sinde hamile olduğumu öğrenmiştim. Sene 2019 o zman
Allahneverdiysee tortillam_ ilk üç ay şans daha fazla oluyormuş araştırınca öyle yazıyordu ama çoğu kişide faydası olmadı sanırım ya
Deleted33000 Allahneverdiysee nasip işte kuzu test yapmasan farkında bile olmayacaktın normal regl sanacaktin bunu çok kadın yaşıyor emin ol inşallah bu ay güzel haberi alirsin
hmyr61 Allahneverdiysee Kimyasal bittikten sonra 1 Ay adet gördüm sonraki ay hamile olduğumu öğrendim
cigddm Allahneverdiysee canım ben kendi kendime bı karar vermiştim bu ay doktora gorunmedim adetimin 4 gününden itibaren evde olan ilacalrimi aldım sonra düzenli şekilde ovulasyon takibi yaptım pik gördüm değerlendirdik ve morelini hep yüksek tut sıkıntı stres uzak dur görmezden gel en önemlisi bu rabbimde kısmet ederse inşallah senin de haberini alırız üzülme canım💞