060436 beautiful_ inşallah kuzum bu süreç beni çok yıpratır sevinçle gidiyorum hep sürekli bir aksilik çıkıyor
NilVibe 060436 şekerin normal çıkmış aslında kuzum, ama sanırım Meyve de bebek suyunu çoğalıyor, meyve yiyorsan azaltabilirsin. Başka bir bilgim yok malesef bu konuda. Normal sürecinde devam eder inşallah herşey, geçmiş olsun bitanem🌸🩵
060436 NilVibe çok saol bitanem gün içinde yediğim şeyleri azaltmaya başladım bugünden itibaren bidahaki kontrolde bakalım ne diyecek 🥺😒🌸
060436 NilVibe inşallah kuzum bu süreç bizi yıpratıyor biliyorum ama sende içini ferah tut herşey iyi olucak 💙💙
elifsn23 060436 şekerin ve senin kilon normal olduğu için yediklerine dikkat et canım meyveyi biraz azalt paketli gıdadan kaçın bir şey olmaz korkma
060436 elifsn23 çok saol cnm bugünden itibaren azaltmaya başladım inşallah işe yarar en kısa zamanda 🤗
sineminkooo 060436 kuşum bende aynı şekilde annemde babamda şeker var.. benimde suyum fazla çıkıyor bana da şeker testi önerisi yaptılar.. özelde söylediler ilk sonra ben testi devlette yaptım ama özele para yedirmek istenmediğim için.. yaptım testi temiz çıktı ama suyun fazla olmasından çok korkma kontrollerine düzenli git olabiliyormuş 😌 az olmasından çok olması iyi deniliyor ❤️ dikkatli ol sağlıkla kavuş bebeğine 🩵 korkacak bi şey olduğunu sanmıyorum bende geçirdiğim için süreci sonrasın da çevremde hep dediler suyum çok olabilir diye ☀️
060436 sineminkooo inşallah canım Allah razı olsun birşey olmadan sağ salim bu süreci atlatim inşallah peki sen doğum ýaptın mı güzelim yoksa hala hamilemisim 🌸💞