060436 Bugün kontrolüm vardı şeker testi yapıldı 2 tane sonucum çıkmıştı ikisi iyi dedi 1 tane çıkmamıştı onun sonucunu alamadım doktorum ultrasyonda bakınca suyun niye bukadar artmış dedi sınıra yaklaşmış çok dedi bebeğin suyu ailede şekeri olan varmı dedi o an aklıma gelmedi annemin şekeri var 24 +1 haftalık olduk böyle birşey başına gelen oldumu ne yaptınız bunun için
semiii 060436 benimde annem babamda şeker var bacım 16 . Haftada doktor suyumun fazla olduğunu şekerden uzak durmak gerektiğini söyledi 1haftaya düzeldi kuzum şekerden uzak dur yeter
momyflow 060436 27. Haftada öğrendim bende suyum fazlaymış şeker yüklemesi yapıldı temiz çıktı sadece yediklerine dikkat et dedi erken doğum vs bi şey demedi özellikle riskli bir şey mi diye sordum hayır ama dikkat edelim kilo alımına dedi, sanıyorum su fazlalığı tek başına bir etken değil
060436 tugcelice07 0 dk 77 1 saat 155 2 saat 132 çıkmış normal çıkmış şekerim niye böyle olur ki acaba 🥺 Teşekkür ederim cnm çikolata çok seviyorum onu yediğim için mi bi onu yerim ya hamilelikte bile şu zamana kadar sadece 3 kilo almışım bide
elifsn23 060436 şekerin ve senin kilon normal olduğu için yediklerine dikkat et canım meyveyi biraz azalt paketli gıdadan kaçın bir şey olmaz korkma
060436 beautiful_ dedi kuzum 2haftada bir kontrole gel dedi devam ederse 1 haftaya düşer erken doğum olabilir dedi takibe alıcaz dedi
060436 semiii çok saol cnm dikate alıcam korktum erken doğum olur diyince sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah 🤗🥰
zelha92 Bnde aynı sorunu yaşıyorum.şeker yüklemesi temiz çıktı açlık tokluk da temiz çıktı ama suyum artmaya devam etti riskli gebeliklere yönlendirdi beni ordaki doktor bir hafta boyunca açlık tokluk bakılsın dedi onda şekerim çıktı şuan diyet yapıyorum pazartesi endokrine gideceğim olmazsa insülin başlayacak
060436 momyflow bende anlamadım erken doğum olabilir dedi dikat et dedi sancın ağrın olursa dikate al dedi
tahamommy 060436 bazen genetikte oluyor benimde aynıydı, suyum doğana kadar hep fazlaydı bebeğimde önde gidiyordu bi sıkıntı olmadı, şekerim yok, 28. Haftadan itibaren dikkat ettim karbonhidrat tatlı ve meyve yasakladı doktor çok nadir kaçamak yaptım
060436 tahamommy gününde vaktinde gelsinde ben çok meyve tuketiyorum şekerli yiyecekleri çok seviyorum 24 haftalık oldum şuana kadar sadece 3 kilo aldım
tahamommy 060436 senin kilon ile alakası yok canım bebek fazla kilo alıyor ve şekerli besinler suyu arttırıyor, daha haftan çok erken dikkat etmeni tavsiye ederim, ben 35 ten sonra biraz daha rahatlamıştım, su fazlalığının erken doğum riskide olabilir
tahamommy 060436 evet öyle biraz dişimizi sıkmak gerekiyor, inşallah sağlıkla vaktinde kavuşursun canım
060436 beautiful_ inşallah kuzum bu süreç beni çok yıpratır sevinçle gidiyorum hep sürekli bir aksilik çıkıyor