elifsn23 gfc02 bana da 20. Haftada sınıra yakın denildi ama bebek bu haftalarda daha amniyon sıvısını yeterince yutmuyor 30. Haftadan sonra böyle olursa sıkı takip ederiz dedi merak etme canım
Ziyangillerrr_ buseee99 30+3 olduk mide yanmaları çok fena hareketleri iyice sertleşti. Bide yatakta dönmek eziyet gibi geliyor artık🥴🥴
zehrairem buseee99 mide yanması rahime galiba baskı yapiyor agri oluyor ve bel ağrısı mahvediyor sağlıkla gelsin bebisler ama zaman daraldık ca daha da zorlanıyorum yorgun hissediyorum sürekli 🤷♀️
Yucci buseee99 Benim de zor geçiyor çok ağırlaştım. Geceleri regli ağrısı gibi bir ağrı giriyor korkuyorum erken doğum olur diye diye
buseee99 Yucci bazen nerem ağrıyo anlamıyorum gerçekten bu aralar baş ağrımda oluyor bişey yediğimde bakalım artık
buseee99 gfc02 amniyon sıvısını ölçüyolar ultrasonda yazıyo 9 buçuk cm neymiş anlamadım ama sıvıyı ölçtü bende 21 yazıyodu 24 sınırmış galiba
gfc02 buseee99 özelde 9 buçuk dedi devlette 24 dedi sanırım cihazdan kaynaklı böyle söylediler ama ikiside sınırda dedi
dilosunuz buseee99 27+1 den sesleniyorum inanılmaz agirlastim vücudum ilk defa bu kiloları gördüğü için dayanamıyor sanırım acı eşiği düşük bı insanım malesef 🥲 saglikla gelsinler inşallah 🙏🌸
mirzamelis35 27+6 dayız kaburgalarım etime batıyor gibi açıyor sanki nefes darlığımız başladı sırt ağrılarım fena Allahtan bel değil sırt ama yinede zor zamanlara girdik hep beraber sanırım
smgsmg59 Benn de varım 🫶🏻 son üç dört gündür gece uykularım yok gibi bir şey. Kendimi çok şiş hissediyorum 😣
annekiz6141 buseee99 Midem alev alev yanıyor.. Gece 3 veya 4 gibi uyaniyorum sonra uyku yok 🤦♀️ akşam da çok uykum geliyor 1,2 saat uyuyorum hem 3 yaşındaki kızım hem karnımdaki kızım delirmek üzereyim sanırım ya 😏😂